CITESTI ACUM
Saptamana Internationala a Muzicii Noi, Editia a 23-a, 25-31 mai 2013

Saptamana Internationala a Muzicii Noi, Editia a 23-a, 25-31 mai 2013

Revista Psychologies

In contextul actualei muzici europene si mondiale, SIMN ocupa un loc privilegiat prin traditia sa respectabila (se afla la editia a 23-a) si prin pozitia de lider in zona Est-Europeana. Sintetizand in programele sale cele mai noi orientari din muzica mondiala, SIMN este si prilejul potrivit pentru cei mai importanti compozitori romani de a se afirma, intr-o competitie colegiala cu valorosi creatori din intreaga lume.

Prezenta celor mai reputati interpreti romani (Orchestrele si Corul Radio Romania, Tiberiu Soare, Ionut Stefanescu, Alexandru Matei, Corul Preludiu si Voicu Enachescu, Andrei Tanasescu etc), carora li se alatura straluciti oaspeti straini, precum Mario Caroli, Jin Wang, Barrie Webb etc, dau garantia unor concerte-eveniment.

Semnalam, totodata, prezenta celebrului compozitor Zygmunt Krauze, care a ales sa-si aniverseze cei 75 de ani in calitate de creator si interpret al propriului Concert pentru pian si orchestra in Concertul de inchidere al Festivalului SIMN, din 31 mai, de la sala “Mihail Jora” a Radiodifuziunii Romane.

Programul Festivalului poate fi consultat pe www.simn2013.com si pe pagina de Facebook “SIMN 2013” a Festivalului.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!