CITESTI ACUM
Soprana Elena Mosuc la „Seara de opera” – editie speciala

Soprana Elena Mosuc la „Seara de opera” – editie speciala

Binecunoscuta soprana Elena Mosuc este invitata Luminitei Arvunescu la o editie speciala a „Serii de opera” transmisa in direct in FM (97.6 si 104.8), dar si live audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, marti, 17 decembrie, intre orele 19.30-21.00.

Emisiunea se reia sambata, 4 ianuarie, de la ora 19,00, la Radio Romania Muzical si Radio Romania Cultural, completata de prezentarea in prima auditie romaneasca a celui mai nou disc al Elenei Mosuc: „Eroine donizettiene”.

Inregistrarea audio, dar si audio-video realizata in timpul acestei emisiuni va fi ulterior postata pe site-ul www.romania-muzical.ro, dar si pe contul youtube al unicului post de radio romanesc dedicat muzicii clasice.

Alaturi de soprana Laura Tatulescu si mezzosoprana Ruxandra Donose, Elena Mosuc va fi protagonista concertului-eveniment de pe scena Salii Radio (vineri, 20 decembrie, ora 19,00).

Cotata drept una dintre cele mai importante de cantarete romane ale prezentului, Elena Mosuc si-a legat activitatea in special de Opera din Zürich, unde a realizat roluri memorabile (Lucia din „Lucia di Lamermoor” de Donizetti, Gilda din „Rigoletto” de Verdi, Regina Noptii din „Flautul fermecat” de Mozart, etc.).

De asemenea, Elena Mosuc s-a afirmat pe scene prestigioase din intreaga Europa (printre ele, Teatrul Scala din Milano), dar si din Japonia si China. Discurile Elenei Mosuc au fost aplaudate de critica internationala; printre dirijorii si partenerii de scena cu care a colaborat se numara nume celebre (Placido Domingo, Roberto Alagna, Rolando Villazon, Colin Davis, David Zinman, etc.)

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!