Now Reading
(P) Memento Bus si noul concept de smart bus travel

(P) Memento Bus si noul concept de smart bus travel

Revista Psychologies

De cateva luni a aparut pe piata Memento Bus, cel mai important proiect pentru calatoriile cu autocarul din Romania. Turistii autohtoni au descoperit ca pot ajunge dintr-un oras intr-altul beneficiind de autocare moderne, cu servicii europene la bord, la preturi care incep de la… 1 euro.

 

Siguranta, preturi bune si confort

Aparuta la inceputul acestui an, Memento Bus (divizia de transport a Grupului Christian  Tour) a schimbat radical fata turismului cu autocarul din Romania. In locul curselor aglomerate, cu minibuze și autobuze prafuite, cu spatii minuscule intre scaune si soferi nepoliticosi, cel mai mare turoperator din Romania propune noul concept de smart bus travel.

Romanii au posibilitatea, in sfarsit, sa beneficieze de servicii moderne similare celor oferite de catre marii transportatori din Uniunea Europeana, de la care a fost imprumutat noul model de business.

Incepand din primavara acestui an, Memento Bus si-a extins oferta de calatorii turistice in diferite orase ale Romaniei si a cheltuit sume importante de bani in scopul promovarii acestor servicii.

Din pacate aceasta importanta investitie strategica, menita sa schimbe fata turismului romanesc cu autocarul, s-a confruntat permanent cu  abuzuri din partea mai multor organe de control locale. Initial compania s-a confruntat cu sute si sute de controale, masini oprite in trafic non-stop,  soferi penalizati, amenzi nejustificate, masini sechestrate, etc. Timp de mai multe luni, juristii Memento Bus au prezentat fiecarei institutii de autorizare si control in cele mai mici detalii, cadrul legal in care functioneaza Memento Bus.

Echipa Memento Bus isi propune sa coopteze tineri profesionisti care, in scurt timp, sa infiinteze primul serviciu de HOP ON – HOP OFF la nivel national. Astfel, se realizeaza  interconectarea curselor din intreaga tara, cu ajutorul carora turistii se pot bucura, in cel mai scurt timp posibil, de atractiile turistice din orice colt al Romaniei. Proiectul inovativ pus in practica de catre Memento Bus impreuna cu grupul de firme Christian Tour, poate impulsiona in mod exponential turismul autohton:

Bazandu-ne pe experienta si ”know-how-ul”acumulate in cei aproape 20 ani de activitate in turismul de ”outgoing” din Romania si de o infrastructura de transport bine inchegata, am simtit ca este momentul sa ne implicam in dezvoltarea turismului autohton. Avem o tara minunata, care poate oferi foarte multe experiente oricarui calator. Din pacate, din cauza numeroaselor lipsuri la nivel de infrastructura si logistica, pierdem anual foarte multi turisti romani si straini. Poate ca a venit timpul sa facem mai multe pentru turismul romanesc, dar pentru acest lucru avem nevoie de liniste, avem nevoie sa fim lasati sa oferim romanilor si oaspetilor din strainatate care ne calca pragul, conditiile si serviciile moderne pe care le asteptam cu totii de prea multe decenii.”, declara Marius Pandel – CEO Christian Tour& Memento Bus.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!