Now Reading
Gwyneth Palthrow – Nu ma deranjeaza sa am riduri

Gwyneth Palthrow – Nu ma deranjeaza sa am riduri

Avatar photo

Este un adevarat reper al rafinamentului si elegantei, real model pentru pasionatele modei, una dintre divele de la Hollywood care s-a aflat la bratul celor mai frumosi si doriti barbati. Talentul sau actoricesc a fost rasplatit cu nenumarate premii, dar viata i-a adus cele mai importante „trofee“: copiii. Descopera cum maternitatea a schimbat-o pe Gwyneth Paltrow, un star urias, care adora sa stea in bucatarie, o vreme a refuzat bonele, si care are o viata normala de familie alaturi de un sot muzician, la fel de celebru.

 

Info

  •  Este prietena foarte buna cu Madonna si i-a fost domnisoara de onoare la nunta acesteia cu Guy Ritchie.
  • Travaliul primului sau copil a durat 70 de ore.
  • Spune ca si-a numit fiica Apple (mar) pentru ca merele sunt dulci, crocante si unitare.
  • Are multe generatii de rabini in familie, din partea tatalui.
  • Dupa nasterea fiului sau, Moses, a suferit o puternica depresie postpartum, despre care a vorbit deseori in interviuri, subliniind cat de important este ca femeile sa inteleaga si sa trateze cu seriozitate acest episod comun multor proaspete mamici.

 

De ce nu v-am mai vazut atat de mult in filme in ultimii cinci ani?

Gwyneth Paltrow: Pentru ca am copii mici. In jurul varstei de 20 de ani, am muncit enorm si, cumva, m-am epuizat. Astfel incat, acum, cand au aparut micile mele „minuni“, pur si simplu simt nevoia sa stau acasa cu copiii. Probabil ca nu iti ajuta cariera sa faci un film la trei sau patru ani, dar, cand mi-am dorit sa revin pe platourile de filmare, am avut norocul unor oportunitati fascinante. Acum nu pot sa fac mai mult de un film pe an, doar daca este vorba de un rol mic si foarte interesant. Copiii mei sunt prioritatea mea, au nevoie de mine, asa ca voi fi acasa cu ei.

 

Ce parere aveti despre actritele care lasa cariera in planul doi pentru a fi alaturi de familie?

G.P.: Mama mea cred ca ar fi putut fi cea mai mare actrita din generatia ei, dar a ales sa stea destul de mult acasa, cu familia. Iar pentru asta o respect foarte mult. Este o actrita geniala, iar eu am ales aceasta meserie datorita ei. Pentru mine, era magic sa o vad la lucru.

 

Pe site-ul dvs. scrieti foarte mult despre alimentatie…

G.P.: Intotdeauna mi-a placut gastronomia, sa mananc, sa gatesc, si asta, cumva, a evoluat firesc in timp. Mai bine de jumatate de an, eu sunt acasa, nu lucrez, asa ca acest proiect personal ma amuza, mai ales cand imi implic copiii in procesul direct al gatitului. Imi trezeste creativitatea, imi place, chiar daca uneori presupune mai multa munca decat pot duce.

 

Aveti o dieta speciala ori mancati fara restrictii?

G.P.: Depinde daca trebuie sa ma pregatesc sau nu pentru un rol. In preajma filmarilor pentru continuarea lui Iron Man, faceam mult sport si eram atenta la ce mancam. Cred ca asta fac cu regularitate, indiferent de film, ca apoi sa ma relaxez… Ador painea, in general, painea proaspata, branza frantuzeasca si vinurile.

 

Sunteti foarte realista si cu picioarele pe pamant…

G.P.: Da, cred ca aparitia copiilor te obliga sa devii astfel. Dar tine si de educatie. Tatal meu a fost mereu foarte sincer cu mine si mi-a zis intotdeauna adevarul, chiar daca era dureros. El a fost principala influenta din viata mea care m-a tinut, cum spui tu, cu picioarele pe pamant. Ma consider foarte norocoasa, pentru ca, in viata, fara parinti buni este tare greu sa atingi un echilibru si o forma de succes personal. Cand spun „succes personal“, nu ma gandesc la job, ci doar la imaginea de sine, la multumirea de sine, cand poti sa iti asumi raspunderi, sa fii sincer cu tine. Parintii mei mi-au facut un mare dar prin calitatea umana deosebita pe care o poseda, la fel si prietenii mei, fratele meu si sotul meu.

 

Sunteti intr-o forma de invidiat, care este secretul?

G.P.: Bineinteles ca totul se reduce la exercitiul fizic si alimentatie. Cred ca este foarte important sa consumam alimente cat mai naturale, bio – daca se poate, sub nicio forma cele procesate ori semipreparate. Un corp care primeste legume si fructe va arata foarte bine, comparativ cu un corp care va primi junk food si sucuri acidulate – o otrava, din punctul meu de vedere.

 

Cum va tineti copiii departe de mancarea nesanatoasa?

G.P.: Lucrand la cartea mea de bucate, preparam si testam in bucatarie bere de ghimbir organic, aproape fara zahar, mult mai buna decat ceea ce gasim la supermarket. Iar cand fetita mea m-a intrebat „ce este in pahar“, i-am raspuns ca „un suc acidulat“. La care, urmatoarea ei intrebare a fost: „Ce este acela suc acidulat“? Mi s-a parut extraordinar ca ea, la cinci ani, nu cunostea acest concept. Am rasuflat usurata, cu o satisfactie enorma. Acum, bineinteles, stie ce este sucul acidulat si imi cere, eu nu ii dau – dar asta este alta poveste.

 

Familia este prioritatea numarul unu. Cum se impaca cu cariera?

G.P.: Le separ cat pot de mult. Copiii mei nu mi-au vazut niciun film si, in mare, nu prea stiu cu ce ma ocup. Poate doar Apple, dar asta pentru ca e informata de colegi. Cand plec undeva pentru un film, le explic ideea deplasarii, dar sunt inca destul de mici… Va veni un moment cand ma vor asalta cu intrebari, dar incerc sa aman asta. Ei mai degraba cred ca sunt cantareata, ceea ce e foarte amuzant.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top