Now Reading
Julia Roberts: Inaintarea in varsta este ceva amuzant

Julia Roberts: Inaintarea in varsta este ceva amuzant

Revista Psychologies
julia-roberts

 

Se pare ca viata Juliei Roberts este pur si simplu perfecta. Are o casnicie fericita, e mama a trei copii frumosi si poate tocmai de aceea a devenit foarte responsabila atunci cand vine vorba de protectia mediului.

Acum, la 41 de ani, actrita pare sa se simta mai bine ca niciodata. Casatoria cu operatorul Danny Moder o face foarte fericita, iar cei trei copii pe care ii are cu acesta, gemenii Hazel si Finn (patru ani) si micutul Henry (de numai un an si cateva luni) sunt lumina ochilor ei.

„Copiii mei nu mi-au schimbat viata. Ci mi-au imbogatit-o. Chiar si atunci cand nu dormeam foarte mult, nu m-am gandit niciodata cu regret la perioada de dinainte de a-i avea pe ei. Am descoperit ca pot face atat de multe lucruri doar cu cateva ore de somn, incat a fost o revelatie sa-mi testez astfel limitele“, marturiseste actrita. In plus, de cand a devenit mama, Julia Roberts este mult mai responsabila si mai constienta de problemele mediului, pe care incearca sa-l protejeze, gandindu-se si la viitorul copiilor ei.

Psychologies: Interpretarea dumneavoastra din Charlie Wilson’s War a fost cu adevarat spectaculoasa. Cum a fost revenirea in fata camerelor?
Julia Roberts: A fost foarte bine. In fond, nu am lipsit foarte mult, asa ca nu as putea spune ca m-am „dezvatat“ sa fiu actrita, mai ales ca au fost perioade inca si mai lungi in care am lipsit. De data aceasta insa, am luat o pauza pentru a-mi dedica timpul familiei, sotului meu si celor trei copii. In pofida acestui fapt, pot spune ca m-am simtit extraordinar in momentul in care m-am intors la „serviciu“.

Cum este viata dumneavoastra profesionala acum, ca sunteti mama a trei copii?
In fiecare zi se schimba cate ceva. In Charlie Wilson’s War am fost distribuita destul de tarziu, asa ca nu am primit un rol foarte mare. Ceea ce m-a ajutat sa-mi „revin“ usor, nu a fost nimic fortat. In plus, familia mea a venit cu mine acolo unde a trebuit sa filmez, ceea ce m-a facut sa ma simt ca o femeie normala, care merge la serviciu, iar seara se in­toar­ce acasa la cei dragi. In fond, asta si sunt: o femeie normala cu un job „anormal“.

Credeti cu adevarat ca celebri­ta­tile sunt oameni ca toti oamenii?
Nu inteleg de ce unii au impresia ca se invartesc in jurul altui soare. Sunt persoane care au joburi mai inte­resante, altii care nu au avut norocul acesta. Unii sunt mai inalti, mai frumosi sau mai comici. Dar, in definitiv, suntem toti la fel.

Nu a fost oarecum ciudat sa jucati rolul unei femei cu zece ani mai in varsta decat aveti dumneavoastra in realitate?
Nu, chiar deloc. si daca per­sonajul meu ar fi avut cu 30 de ani mai mult decat mine, nu as fi ezitat nicio secunda sa accept. Mi-a facut mare placere sa intru in pielea lui Joanne Herring, iar criterii pre­cum varsta ei nu au reprezentat un obstacol pentru mine.

Eu chiar m-am straduit sa-i seman cat mai mult, ea fiind o femeie foarte moderna, daca ne gandim ca nu a avut nicio problema sa recunoasca faptul ca si-a facut operatie estetica.

In acest film apareti intr-o scena foarte sexy, in care aratati foarte bine. Cu toate acestea, nu ati jucat niciodata in scene nud. De ce?
Eu am o teorie foarte simpla, cum imi place sa-i spun: profesorii mei nu trebuie sa stie cum arata fundul meu. De aceea nu as accepta sa apar nud, nu in filme. Nu in public. Daca joc cu hainele pe mine, poate iesi un film foarte bun. Pe de alta parte insa, daca joc dezbracata, rezultatul e si­gur un documentar.

Ce parere a avut sotul dumneavoastra cand a aflat ca veti juca o scena atat de provocatoare?
Danny a fost intotdeauna alaturi de mine si m-a sustinut din toate punctele de vedere. De aceea, pot spune ca relatia noastra este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-as fi putut primi vreodata. Iar faptul ca m-am casatorit cu el a fost, cu siguranta, cea mai buna decizie din viata mea.

Pur si simplu am stiut ca el este barbatul potrivit pentru mine. si tocmai pentru ca avem aceasta casatorie frumoasa, imi doresc si acum, dupa atatia ani de cand suntem impreuna, sa fiu sexy si atragatoare pentru el.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top