Now Reading
Sienna Miller: ”Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita”

Sienna Miller: ”Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita”

Revista Psychologies

Sienna Miller, actrita, vedeta

Are o infatisare fragila, parca de (inca) adolescenta nesigura. In realitate, a castigat un proces rasunator impotriva paparazzilor care ii terfeleau intimitatea. Cu osatura fina, de englezoaica sadea, crescuta intr-un cottage umbros, cu lecturi din Shakespeare, Sienna este mai mult decat a vrut, de-a lungul timpului, sa faca din ea presa tabloida.

Sienna Miller este un amestec de rafinament „purely British“ si de simplitate aparent neglijenta dar, de fapt, bine premeditata. Creativitatea ei de femeie careia ii place sa se imbrace bine da tonul unor trenduri. Isi asuma stilul de viata simplu si alegerile nespectaculoase, care o fac simpatica celor care alearga nu dupa senzational, ci dupa calitate. Are doi catei, Porgy si Bess (botezati astfel dupa personajele din opera lui Gerswhin), este ambasadoare a organizatiei Global Cool (pentru „racirea planetei“…), a fost ceruta in casatorie de misteriosul Rys Ifans, caruia i-a dat papucii, crede ca fericirea te face sa arati bine (asta si un pic de bronz) si gateste vegetarian. O mostra de sanatate pe toate fronturile, Sienna Miller.

Ce credeti despre indragostire?
–  Sincer, nu am timp pentru acest gen de activitati. Lucrez non-stop si nu prea am vreme pentru romantism. Dar pentru acest moment al vietii mele, activitatea intensa e satisfacatoare. Imi place cea ce am acum si cred ca, in general, oamenii ar trebui sa se bucure de momentul prezent, nu de ceea ce spera sa aiba pe viitor.

Sunteti mereu senina si fericita. Care este secretul acestei veselii, pe care noi ceilalti nu il cunoastem?
–  Nu e mare chestie sau vreun secret de initiat. Eu cred ca oamenii uita ca ai defecte si imperfectiuni, daca vad ca esti fericita si asta te face placuta celor cu care te intalnesti. Sunt mai simpatica atunci cand sunt fericita.

Cum va mentineti in forma?
–  Cred ca e vorba de atitudinea mea fata de viata cotidiana, in general. Vreau sa am in continuare incredere in ceea ce fac si
sa ma bucur de viata. Credeti sau nu, eu nu prea fac sport si nici nu alerg dupa produse cosmetice. Sincer, nu prea ajung niciodata la sala de fitness. Sunt destul de lenesa.

Sunteti de curand imaginea Boss Orange…
–  Da, e o aroma feminina si sexy.

Ati jucat intr-un film numit Triunghiul dragostei. Care credeti ca sunt limitele in iubire?
–  (rade cu toata inima) Doamne Dumnezeule, iubirea e atat de greu de definit! Are o groaza de fatete. Insa, in ceea ce priveste acest film, e interesant ca poti lua personajele si sa le trantesti in orice alta epoca. Raspunsurile lor la anumite situatii vor fi similare. E un subiect foarte maleabil si nu stiu, zau, ce se intampla cand atingi limitele iubirii. Dar cred ca oamenii indragostiti nu sunt foarte inteligenti… habar nu am. Emotiile nu prea sunt asociate cu inteligenta. Oamenii care se lasa prada emotiilor nu gandesc cu capul, ci mai degraba cu inima.

Am citit undeva ca sunteti fan al anilor ’60…
–  Da. Da, aceea a fost o epoca foarte frumoasa. Mama mea a fost un star al acelor ani! Sta alaturi de priete­nele ei si imi spune mereu ca habar nu am ce bine era pe atunci. A fost prima data cand barierele au fost daramate. Multe lucruri pe care noi le facem acum au fost create in acel moment. A fost un timp al revolutiei. Oamenii erau tineri, proactivi si foarte indrazneti.

Putem face aceleasi lucruri si acum numai ca, de data asta, suntem in came­rele noastre, in fata laptopului. Pe vremuri, oamenii ieseau in strada… marsaluiau. Acum, poti semna o petitie si protestul tau este inregistrat. Si imi place si muzica acelor vremuri. Filmele de pe vremuri erau foarte bune…

O alta perioada mi­nunata e cea a anilor ’20. Faptul ca pot trai cumva in acele timpuri, prin intermediul meseriei mele, mi se pare fantastic. Dar sunt foarte fericita si cu ceea ce am acum.

Sunteti un sex symbol. Sunteti mereu increzatoare sau aveti anumite nesigurante?
–  Cine, oare, nu are nesigurantele sale? Cred ca mai ales actritele sunt foarte constiente de ele insele, de felul cum arata. Dar cred ca orice femeie are aceste probleme. Cred ca eu imi accept nesigurantele, insa.

 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top