Now Reading
Sonia Argint: „Am făcut constant ceea ce am spus și nu m-am abătut din drum.”

Sonia Argint: „Am făcut constant ceea ce am spus și nu m-am abătut din drum.”

delia-apostol-hanzelik3
sonia-argint-am-făcut-constant-ceea-ce-am-spus-și-nu-m-am-abătut-din-drum

„Să practici ceea ce predici e mai valoros decât orice teorie. Sonia Argint este The Doer, omul care vine cu soluții la probleme concrete, cu care se confruntă (poate că nu doar ea) în viața de zi cu zi.”

Psychologies: Dacă te-aș ruga să te proiectezi în cea mai frumoasă amintire din copilărie, ce mi-ai spune? Unde ești? Cu cine? Ce stare ai?

Sonia Argint: Aș începe cu foșnetul frunzelor de pe faleza Olimpului. Erau niște mesteceni foarte înalţi, iar frunzele lor foșneau când trecea vântul printre ele. Cumva, foșnetul ăsta mă plasa pe drumul de la hotel pe plajă. La mare. Emoţia e așteptarea, fascinaţia și bucuria contactului cu natura, care mi-a rămas, de-a lungul vieţii, foarte drag. Cu siguranţă, eram îmbrăcată cu o rochiţă de vară frumoasă, pe care mi-o lua mama și desigur, eram cu mama, tata și fratele meu. Dar cumva mama este cea pe care o simt cel mai tare în peisaj.

Să înţeleg că mama e prezentă în viaţa ta ca un reper?

S. A.: E prezentă, uneori, poate mai mult decât ar trebui să fie. Relaţia mea cu părinţii este una foarte apropiată, ei mă ajută foarte mult – chiar și fără să le cer, deși sunt o femeie de 40 de ani care are doi copii aproape majori.

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei de octombrie 2021 a Revistei PSYCHOLOGIES.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top