Citești
Iubirea în dormitor cu Violeta Moisă, Cornel Gabriel Pasăre și Simona Nicolaescu

Iubirea în dormitor cu Violeta Moisă, Cornel Gabriel Pasăre și Simona Nicolaescu

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu – realizator și psihoterapeut și invitaţii săi Violeta Moisă și Cornel Gabriel Pasăre care vor discuta despre iubirea în dormitor.

Violeta Moisă este Coach de feminitate și relații cu o experiență de șapte ani. A urmat Școala de Coaching pentru Relații din SUA, un MBA în Leadership Organizațioanal și apoi Master NLP cu dorința de a ră spunde unei nevoi reale pe care o vede constant în jurul ei: suferința oamenilor în relațiile de iubire.

Cornel Gabriel Pasăre este psiholog, psihoterapeut și speaker. Are formări profesionale în Terapie Ericksoniană și hipnoză clinică, Psihoterapie Integrativă, Consiliere și Terapii Scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, Speaker motivațional și Instructor Senior Certificat Tai Chi (WuJi Gong), acreditat internațional de către Educational Director & Founder Andrew Fretwell, Membru al Colegiului Psihologilor din România.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE