Now Reading
Minciuna în cuplu și infidelitatea cu Irina Tudorașcu și Cristian Dumitrache

Minciuna în cuplu și infidelitatea cu Irina Tudorașcu și Cristian Dumitrache

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitaţii săi, Irina Tudorașcu și Cristian Dumitrache.

Irina Cătălina Tudoraşcu este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din 2010, specializat în Analiză Tranzacțională, Psihodramă și Psihologie clinică, în formare în cadrul școlii pentru Cuplu si Sandplay. În practica privată lucrează alături de cupluri, familii şi copiii lor, precum și individual pentru o viață mai împlinită și pentru a crește sănătatea emoțională şi calitatea relaţiilor.

Cristian Dumitrache este trainer expert în fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa. Predă cursurile în română, engleză sau spaniolă în America de Sud, America de Nord, Asia și Europa. Misiunea sa este să îi ghideze pe cursanți către echilibru, astfel încât aceștia să poată identifica corect calea către atingerea propriilor obiective personale sau profesionale și să își atingă potențialul individual maxim, generând valoare atât cn mediul de lucru cât și în societate.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top