Citești
Minciuna în cuplu și infidelitatea cu Cristian Dumitrache, Irina Tudorașcu și Simona Nicolaescu

Minciuna în cuplu și infidelitatea cu Cristian Dumitrache, Irina Tudorașcu și Simona Nicolaescu

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu – realizator și psihoterapeut și invitaţii săi Cristian Dumitrache și Irina Tudorașcu, care vor discuta despre minciuna și infidelitatea în cuplu.

Irina Cătălina Tudoraşcu este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din 2010, specializat în Analiză Tranzacțională, Psihodramă și Psihologie clinică, în formare în cadrul școlii pentru Cuplu si Sandplay. În practica privată lucrează alături de cupluri, familii şi copiii lor, precum și individual pentru o viață mai împlinită și pentru a crește sănătatea emoțională şi calitatea relaţiilor.

Cristian Dumitrache este trainer expert în fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE