Now Reading
Muzica și terapia cu Alexandru Anton, Cătălin Milea și Nicolae Dumitru

Muzica și terapia cu Alexandru Anton, Cătălin Milea și Nicolae Dumitru

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitații săi, Alexandru Anton, Cătălin Milea și Nicolae Dumitru.

Muzica este un foarte bun instrument pentru a ne modifica stările, pentru a atinge sufletul, pentru a ne conecta cu Divinitatea. Povestim despre muzică și efectele ei alături de oameni speciali.

Alexandru Anton a absolvit Facultatea de Psihologie și a studiat metodele terapeutice tradiționale din mai multe culturi. Oferă ateliere de explorare interioară și eliberare emotională cu ajutorul vocii. „Crescut atât la oraș, cât și printre cântecele și jocurile satului românesc, am fost dintotdeauna fascinat de natură și de oameni. În urma experiențelor personale, mi-am descoperit pasiunea de a trezi la viață prin cântec și dans.”.

Cătălin Milea este saxofonist, compozitor și educator. Este unul dintre cei mai creativi muzicieni ai generaţiei sale. Este un artist apreciat atât pentru ipostaza sa de interpret multi-instrumentist, compozitor, cât și pentru numeroase ateliere de perfecţionare. Mai mult informații pe www.catalinmilea.com.

Nicolae Dumitru este pianist concertist și profesor la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. A studiat la Academia Rusă de Muzică „Gnessin” din Moscova în perioada 1990-2001. Este cunoscut în mediul corporate și ca realizator și promotor de programe de leadership prin muzică clasică (ciclul Leadership Concert 2012 – 2015).

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top