Citești
Muzica şi terapia cu Nicolae Dumitru, Alexandru Anton, Cătălin Milea și Simona Nicolaescu

Muzica şi terapia cu Nicolae Dumitru, Alexandru Anton, Cătălin Milea și Simona Nicolaescu

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu – realizator și psihoterapeut și invitaţii săi Nicolae Dumitru, Alexandru Anton şi Cătălin Milea care vor discuta despre muzică şi efectele ei.

Nicolae Dumitru este pianist concertist şi profesor la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu. Este cunoscut în mediul corporate şi ca realizator şi promotor de programe de leadership prin muzică clasică (ciclul Leadership Concert 2012-2015).

Alexandru Anton a absolvit facultatea de psihologie și a studiat metodele terapeutice tradiționale din mai multe culturi şi oferă ateliere de explorare interioară și eliberare emoţională cu ajutorul vocii.

Cătălin Milea este saxofonist, compozitor şi educator: este unul dintre cei mai creativi muzicieni ai generaţiei sale. Este un artist apreciat atât pentru ipostaza sa de interpret multi-instrumentist, compozitor, cât și pentru numeroase ateliere de perfecţionare.

See Also
diferente-de-personalitate-la-birou

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top