Now Reading
Psihosexualitatea copilului cu Dana Tudor, Clementina Anghelache şi Simona Nicolaescu

Psihosexualitatea copilului cu Dana Tudor, Clementina Anghelache şi Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu – realizator și psihoterapeut și invitatele sale, Dana Tudor şi Clementina Anghelache.

Dana Tudor este jurnalist și senior PR consultant. Are o experiență de peste 25 de ani în proiecte de media și comunicare de elită. Cariera ei a început la Evenimentul Zilei, un adevărat fenomen al presei de după Revoluție. A colaborat cu Unica, Ziarul Financiar, revista Biz, a fost redactor-șef la revista Cariere. A lansat și coordonat site-uri celebre de life-style, ca Eva.ro și Feminis.ro.

Clementina Anghelache este antreprenor în publishing și learning facilitator. În 1994 a început să lucreze în vânzări, o provocare pragmatică pentru o persoană ce aspira să studieze filozofia. A aflat astfel că îți poți depăși limitele și că este important ceea ce îți propui. În 2000 a trecut de la vânzări către marketing, iar în 2003 a facut pasul spre antreprenoriat, creând brandurile Learning Network, Coaching Network, Business-Edu, Casual Friday, Psihologia la Locul de Muncă.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!