Now Reading
5 lucruri simple pentru a-ți crește frecvența emoțională

5 lucruri simple pentru a-ți crește frecvența emoțională

alina-mitrache
5-lucruri-simple-pentru-a-ți-crește-frecvența-emoțională

Atunci când vrei să schimbi realitatea în care trăiești, primul instinct este să acționezi mai mult, să muncești mai multe ore, să lupți mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești să manifești în viața ta. Deși faci mai mult, trudeşti din greu, totuși observi că ceva nu se leagă, că încă nu ai acele rezultate la care visezi și care te-ar face cu adevărat să te simți fericit.

Ceea ce urmează să citești în acest articol poate fi acel moment important de conștientizare astfel încât să realizezi că toate rezultatele pe care le ai astăzi în realitatea ta sunt rezultatul vibrației interioare în care te afli. Marele secret pe este necesar să îl descoperi și să îl integrezi în viața ta, este: Pentru a-ți schimba realitatea, schimbă mai întâi frecvența vibrațională în care te afli.

Și pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă acest lucru îți voi da un exemplu concret: Tu îți dorești să asculți o melodie, să zicem ROCK și deschizi radio-ul pe frecvența MAGIC FM.

Care sunt șansele ca pe această frecvență să asculți o melodie rock?

Ai ghicit… slabe… ZERO, chiar!

Exact așa stau lucrurile și cu manifestarea dorințelor noastre: nu poți trăi în frici, rușine, vinovăție, comparație cu alții, nu poți să te critici toată ziua și să te aștepți să ai o viață abundentă, o relație armonioasă și să trăiești în bucurie.

De ce se întâmplă acest lucru?

Asemănător cu frecvența de la radio și aplicând Legea Atracției, magnetismul vibrației emoționale în care tu stai zi de zi, va atrage același gen de „muzică” – tot critică, tot situații în care să simți că tu nu poți mai mult, că nu vei reuși niciodată ce îți propui, tot frici, oameni și experiențe nefavorabile.

Iar la sfârșitul zilei, când pui capul pe pernă rulează același film… Toate mi se întâmplă numai mie, iar nu am cu ce să plătesc facturile, mâine ce voi face… și toate celelalte.

Așadar, dacă simți că ceva scârțâie în viața ta și merită îmbunătățit, dacă vrei să îți schimbi realitatea, atunci schimbă frecvența emoțională în care te afli.

Și dacă până aici mintea ta conștientă are deja ceva de obiectat, pentru că bineînțeles rolul ei este să te mențină în aceeași stare emoțională și același stil de viață de până acum, atunci ceea ce urmează să afli mai jos sunt 5 lucruri simple pe care să le aplici în viața ta pentru a-ți crește frecvența emoțională.

  1. Ori de câte ori te simți pierdut/ă și lipsit/ă de motivație aplică următoarea tehnică:

Alege o melodie care îți place foarte mult și te încarcă cu energie și ascult-o cât de tare îți permite spațiul, eventual în căști! Relaxează-te, încarcă-te cu energie nouă și mergi mai departe cu capul sus și încredere în propria persoană.

  1. Fă o lista cu succesele tale de până acum.

Scrie pe această listă toate lucrurile pe care ai reușit să le ai în viața ta. Citește-o ori de câte ori simți că iar ai căzut în borcanul cu tristeți și viața ta nu mai funcționează. Acest lucru te va ajuta să îți conştientizezi puterea interioară și să poți trece cu usurinţă peste provocările momentelor de vibrație joasă.

  1. Petrece timp în natură doar analizând copacii, cerul, păsările sau fiecare mică vietate.

Concentrează-te doar pe procesul de regenerare ciclic al naturii și la toată frumusețea care ne-a fost dăruită să o trăim cu bucurie. Orice gând care îți vine legat de situația ta, oricare ar fi acesta nu îl alimenta cu alte gânduri. Spune STOP și continuă să analizezi natura.

  1. Schimbă focusul.

Acolo unde pui energie, acolo îți direcționezi puterea! Cu cât te vei concentra mai mult pe lucrurile pe care nu le ai în viața ta cu atât mai mult îți vei reduce puterea personală. Dacă tu pui energie și atenția pe lucrurile pe care nu le ai în viața ta, ceea ce vei face de fapt va fi să atragi și mai multe astfel de lipsuri.

Pur și simplu, întoarce foaia uitându-te spre lucruri minunate din viața ta de care astăzi te bucuri. Schimbă viziunea spre visul tău, conectează-te cu emoții de vibrație înaltă! Ești singura persoana responsabilă de stările emoționale pe care astăzi le traversezi și inconstient le alegi în fiecare secundă. Dacă ești puțin atent/ă este doar o chestiune de a face o alegere diferită.

Dacă mintea ta rulează non-stop filmul: nu sunt suficient de bun/ă, nu am bani, nu îmi permit, nu pot mai mult și tot timpul vezi doar partea goală a paharului, atunci nu e de mirare de ce realitatea arată așa cum arată.

Dacă vei învăţa să îţi educi mintea și să plantezi în subconștient semințe benefice vieții pe care îți dorești să o trăiești, mai devreme sau mai târziu, aceste semințe vor da roadele dorite. Când ești perseverant/ă, îți observi și schimbi fiecare gând, tot timpul pe pozitiv – la început forțat – iar apoi devine din ce în ce mai ușor până când gândurile pozitive vor rula fără ca tu să le urmărești și viața ta se va schimba radical.

  1. Practică meditația

Meditația ne schimbă focusul dinspre exterior spre interiorul nostru. Învățăm să ne relaxăm atât corpul fizic cât să ne liniștim mintea și pe măsură ce perseverăm în această practică trăim o viață liniștită și suntem mult mai relaxate.

Partea cea mai frumoasă este că această stare a creierului o atingem cu ușurință fiecare dintre noi, ori de câte ori ni se pare că visăm cu ochii deschiși, că suntem într-o stare în care chiar dacă vrem să ne mișcăm corpul parcă acesta nu reacționează… și e așa de plăcută acea stare.

De asemenea înainte de a adormi profund traversăm această stare, sau dimineața în primele câteva minute după ce ne trezim dar încă suntem semi-adormite.

În timpul meditației te poți conecta cu emoții de vibrație înaltă și aducând în celulele tale aceste emoții, vei trăi în pace și armonie cu tine și cu ceilalți. Cu ajutorul meditației pătrundem în mintea subconștientă care este MOTORUL TĂU și orice schimbare vrei în viața ta o vei obține doar LUCRÂND CU SUBCONȘTIENTUL.

Aplică aceste lucruri în viața ta de zi cu zi și cu siguranță se va schimba substanțial.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top