Now Reading
Cum impactează Luna Nouă din Fecioară fiecare zodie în parte?

Cum impactează Luna Nouă din Fecioară fiecare zodie în parte?

mihaela-totir2
cum-impactează-luna-nouă-din-fecioară-fiecare-zodie-în-parte

Aspect de Lună nouă în Fecioară astăzi, iar acest fenomen are impact puternic asupra fiecărei zodii în parte. Cum și despre ce este vorba punctual, vom descoperi din materialul pe care ni l-a pus la dispoziție specialistul nostru, astrolog Mihaela Totir.

BERBEC

Săptămâna ce urmează îți aduce o reevaluare a resurselor de care dispui și cum le folosești în viață. O abordare proaspătă despre cum poți optimiza resursele de care dispui îți poate aduce soluții ingenioase. Pe termen lung, există potențial profesional, dar pe termen scurt trebuie să reinventezi modul în care gestionezi resursele de care dispui pentru a ajunge la aceste oportunități profesionale care se întrevăd.

TAUR

Luna Nouă din Fecioară îți aduce strălucire, romantism, iubire. Aura ta nu va trece neobservată de cei din jur în următoarele zile, săptămâni. Ești creativă, dar pentru a manifesta creativitatea trebuie să ieși din zona de confort. Atașamentul față de ce cunoști nu este cea mai bună cale de a scoate potențialul maxim. Este timpul să abordezi lucrurile diferit și să vezi încotro te poartă. Profesional, veștile sunt bune, surprinzătoare.

GEMENI

Casa, căminul și familia sunt în centrul atenției. Inconștient, cauți liniștea, pacea și siguranța, mai ales că din punct de vedere psihic tracasarea din ultima perioadă îți aduce o oboseală destul de mare. Dacă ești pe drumul înțelegerii unor perspective noi, mai înalte, Luna Nouă din Fecioara te va ajuta să găsești oamenii și conjuncturile potrivite. Ai șansa să întâlnești pe cineva, poate chiar prin intermediul familiei, care te poate ghida în a vedea ușurința din contextul tău de viață. În schimb, stagnarea în aceeași vibrație, va accentua starea de oboseală.

RAC

Pentru tine, influența Lunii Noi are loc în domeniul de viață al comunicațiilor rapide, crearea de conexiuni între două puncte. Relația cu vecinii, frații, verișorii poate fi în centrul atenției. Poți simți nevoia să înnoiești tehnologia din jurul tău. Oameni noi îți schimbă modul de gândire prin perspective noi.

LEU

Eficientizarea banilor și valorilor personale. Ceea ce a funcționat în trecut nu mai este de actualitate. Este nevoie să schimbi abordarea asupra modului în care performezi. Ia în calcul evoluția societății, a tehnologiei și contextul generat de pandemie; gândește diferit pentru a găsi resurse necesare lucrurilor care îți fac plăcere.

FECIOARĂ

Vedetele săptămânii sunt gazdele Lunii Noi: Fecioarele! Este un moment prielnic pentru a te îmbrăca în straie noi (fizic și mental) și pentru a
trece la acțiune. Fie alegi o direcție nouă, fie dai o doză extra de energie unui proiect deja început. Sunt deja câțiva ani de când simți presiunea de a sparge ritmul vieții fie prin a ieși în față și a te afirma. Felul în care socializezi s-a tot schimbat în ultima vreme, iar acest eveniment încurajează schimbarea. Situația contului bancar e din ce în ce mai bună pentru voi. Totuși, nu acorda mai multă energie
pragmatismului neglijând ce te animă.

BALANȚĂ

Pentru tine, Luna Nouă din Fecioara aduce delicatețe, vulnerabilitate și sensibilitate. Închideri ale unor situații grele se pot întâmpla mai repede decât te așteptai. Pierzi, în diferite forme, oameni dragi și câștigi alții, meniți să mergeți împreună către un alt nivel de conștiință. Nevoia de siguranță, protecție și sentimentul de a fi văzută sunt importante pentru tine. Aceste schimbări relaționale au în centru nevoia de a nu fi invizibilă.

SCORPION

Domeniul de viață impactat este cel al prietenilor, anturajului, dar și planurilor de viitor. Oameni noi intră în viața ta în feluri noi, neașteptate, dar care aduc și mult entuziasm. Ai idei multe, inovatoare, pe care le împărtășești cu pasiune. Te faci ușor ascultată, captezi publicul pe care îl incluzi în dezbaterea ideilor tale, spre îmbogățire. În plan subtil, ești în plin proces de curățare relațională.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă îți aduce multe discuții din zona profesională. Dacă ai în plan atingerea unui obiectiv mare sau îți dorești o promovare, este un moment foarte bun să acționezi. Prezența lui Marte în Fecioară te susține prin energie și încredere în forțele proprii. Nu îi lasă pe ceilalți să te atragă în sistemul lor de credințe și să te convingă să ieși din joc. Ai încredere în tine, este un moment potrivit să acționezi pentru a-ți împlini visele!

CAPRICORN

Luna Nouă îți aduce independență. Stabilește obiectivele pe termen lung. Pune pe listă: independența – cum ziceam mai sus, dar și călătoriile, studiile și entuziasmul plecării într-o nouă aventură. Alegerea unei destinații trebuie să ia în calcul restricțiile pandemiei, dar și siguranța sanitară a zonei pe care o alegi. Sunt încurajate alegerile spontane. Poți îmbina utilul cu plăcutul și transforma această călătorie
și în vizită de lucru.

VĂRSĂTOR

Sectorul de viață animat de această Lună Nouă este Casa a 8-a, domeniul transformării, puterii, banilor, sexului. Aspectele ce însoțesc această lunație te încurajează să faci investiții care pe termen lung îți vor aduce câștiguri. Zona imobiliară sau a redecorarilor reprezintă un interes. Motivația ta în această săptămână are la bază emoții puternice, indiferent prin ce fel de acțiune se vor traduce. Scopul este eliberarea
și transformarea acestor emoții.

PEȘTI

Luna Nouă îți aduce în centrul vieții relațiile, de orice fel ar fi acestea. Este un moment foarte bun de reparare a unor relații de prietenie sau colaborări profesionale. Acest moment aduce și oportunități financiare, de data aceasta în spatele scenei. O ocazie foarte bună pentru a dezvolta abilități noi, cum ar fi felul în care îi asculți pe cei cu care lucrezi, cum colaborezi cu ceilalți de la egal la egal, fără a avea în spate o ierarhie la care sa te raportezi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top