CItesti acum
Tartine cu peste afumat

Tartine cu peste afumat

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4 chifle;
  • 200g de peste file afumat;
  • 4 fire de ceapa verde;
  • 50 g branza de vaci;
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat.

Preparare:

Pestele se curata de pielita si de oase, daca e cazul. Se pune in vasul de tocator compact si se marunteste.

Peste pasta de peste se adauga branza de vaci si se amesteca.

Chiflele se taie in jumatati si se unge fiecare jumatate cu unt. Una dintre jumatati se acopera cu crema de peste si branza si se presara ceapa verde si patrunjel tocate marunt.

Se inchide cu cealata jumatate de chifla si se apasa putin pentru a se fixa.

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii