Now Reading
Rulada din carne de pui

Rulada din carne de pui

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 500 g carne de pui fara piele, grasime sau os;
  • 300 ml de vin alb;
  • 50 g de fisitic;
  • 2 oua;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper.

Preparare:

Carnea de pui se toaca marunt, apoi se adauga 2 linguri de vin alb, pesmetul, ouale, fisticul curatat de coaja, sarea si piperul. Se amesteca bine.

Se intinde o foaie groasa din acest amestec, apoi se ruleaza.

Rulada se prajeste in uleiul incins, timp de 5 minute.

Rulada prajita se asaza intr-un vas de sticla termorezistenta, se toarna restul de vin si se coace in cuptor ul incins dinainte, timp de 20 de minute.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!