Now Reading
Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 1 morcov;
  • 1 telina mica;
  • 1 ceapa;
  • 1 ardei gras;
  • 203 rosii;
  • 300 g carne de vita tocata;
  • 2 linguri de orez;
  • 1 ou;
  • patrunjel verde;
  • 2-3 fire de leustean;
  • sare.

Preparare:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se spala, se decojesc si se maruntesc.

Toate legumele se pun la fiert.

Carnea tocata se amesteca cu orezul, oul si patrunjelul verde tocat.

Cu mainile ude se modeleaza perisoare de marimea nucilor si se pun in supa, cand aceasta clocoteste.

Fierberea dureaza maxim 30 de minute. La sfarsit se adauga leusteanul tocat si, daca mai este necesar, sare.

Se poate drege cu smantana, in farfurie.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top