Now Reading
Supa de rosii turceasca

Supa de rosii turceasca

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 – 6 portii:

  • 1 l suc de rosii;
  • 1 lingura de ulei;
  • 1 lingura de faina;
  • 250 ml de lapte;
  • 1 lingurita de busuioc uscat;
  • 1 lingurita de oregano uscat;
  • sare, piper

Preparare:

Se incinge uleiul intr-o oala; se adauga faina si se rumeneste putin.

Se toarna sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot.

Se pun sarea, busuiocul si oregano; se da focul incet si se toarna incet laptele.

Supa se lasa la foc mic inca 5 minute.

Se serveste cu putin cascaval ras sau cu o lingura de iaurt ori smantana.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top