Atelier de Constelații Șamanice

constelații-șamanice-9-aprilie-2022

Constelațiile șamanice reprezintă o metodă de terapie de grup care vine către acei oameni care vor să relaționeze mai bine cu ei înșiși sau cu cei din jurul lor , a celor care vor să își depășească blocajele sau probleme. Îți pot aduce revelații rapide și grozave care-ți pot schimba viața.

Așa cum fiecare din noi moștenim anumite trăsături fizice de la părinții noștri sau de la strămoșii noștri, tot așa moștenim și anumite tipare emoționale sau comportamentale, un șir de credințe și atitudini. Nefiind conștienți de aceste influențe, credințe, tipare, noi perpetuăm modele familiale – de relaționare, de iubire, de suferință, de adicție, de eșec și atunci când devenim părinți, le putem transmite mai departe copiilor noștri.

În plus, atunci când un membru este exclus din sistemul familial, în generaţiile următoare un alt membru îi va repeta o parte din destin, având un scenariu de viață foarte asemănător. Când apare o vindecare în urma unei constelații personale, se spune că 7 generații anterioare și 7 generații viitoare beneficiază de acest proces.

Metoda constelațiilor familiale ne ajută să înțelegem la un nivel mai profund (altul decât cel cognitiv și rațional cu care suntem obișnuiți) aceste tipare, să le transformăm și să ne construim propriile noastre scenarii pentru o viață mai sănătoasă și mai împlinită.
Ne ajută să ne identificăm conflicte interne, să recunoaștem emoțiile care stau la baza unor comportamente sau alegeri, să ieșim din auto-iluzionare, să renunțăm la extremele de „a controla” sau „a evita”, să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră și să ne făurim o viață mai fericită așa cum ne dorim.

Ca să povestesc puțin de originile Constelațiilor, metoda a fost concepută de psihoterapeutul german Bert Hellinger care a descoperit că metoda constelațiilor aduce vindecare sufletului familial când sunt respectate cele 3 „Legi ale iubirii”:

  1. Legea apartenenței – orice om conceput și născut are dreptul natural să aparțină familiei.
  2. Legea ordinii – fiecare om are dreptul la locul lui în familie, respectându-se rangul conceperii și nașterii.
  3. Legea echilibrului dintre a da și a primi – fiecare membru are dreptul de a primi și de a da, în mod egal, atenție, iubire, valoare etc. Între generații – părinții dăruiesc, iar copiii primesc. La rândul lor, copiii dăruiesc generației următoare.

De aceea, metoda se adresează persoanelor dornice să își asume resposabilitatea propriei vieți, care au curaj și sunt capabile să înfrunte realitatea oricât de neplăcută ar fi uneori, acelor persoane care își doresc să se cunoască și să își descopere propria identitate, acelor persoane care își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor.

Facilitatorul constelațiilor este Andreea Nicolae.

Data și locul de desfășurare: constelatiile au loc în București, în data de 9 Aprilie 2022, între orele 09:00 – 18:00. Rezervarea unui loc pentru acest eveniment este condiționată de achitarea unui avans (care devine nerambursabil cu o săptămână înaintea evenimentului). În limita locurilor disponibile, în ultima săptămână înainte de eveniment, taxa trebuie achitată integral în momentul rezervării locului.

Înscrierea se face la numărul de telefon 0769 298 091 sau prin transmiterea solicitării de înscriere pe Facebook @andreeanicolaeofficial, adresa de e-mail [email protected] sau [email protected].

Data început
09
aprilie 2022
Tip eveniment
Organizator
Localitate