Corportare Wellbeing Award

Într-o eră a transformărilor remarcabile, continuăm să evidențiem și să recompensăm cele mai bune practici de well-being în organizații. Gala își propune să aducă în prim-plan inovații semnificative din sfera resurselor umane, cu accent deosebit pe starea de bine a angajaților. Alăturați-vă nouă pentru a sărbători excelența și inovația în crearea unui mediu de lucru care promovează fericirea și bunăstarea!

Formatul și Agenda

Evenimentul nostru este o combinație de prezentări din partea companiilor care detaliază ce au obținut prin programele de well-being, noutăți de la specialiști de wellbeing și recunoașterea celor mai bune practici de well-being. Se adresează managerilor de HR, specialiștilor de employer branding, de compensații și beneficii și PR managerilor.

Acordarea Premiilor și Jurizarea

Proiectele selectate vor fi analizate de un juriu de experți, care va decide ce scenarii vor avansa în finala mare, pentru a fi prezentate la gala noastră. Toate proiectele acceptate, vor fi recunoscute cu o diplomă sau o medalie. Finaliștii vor fi selectați în funcție de criterii clare și transparente, cu un accent pe inovație și impactul asupra stării de bine a angajaților. Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul pentru înscrierea proiectului!

Cine sunt participanții

Evenimentul este deschis pentru companii din toate industriile, inclusiv IT&C, Banking, Consultanță, FMCG, Medicală, Imobiliare, Retail și Organizații Non-profit.

Alege să fii Wellbeing Spectator, urmărind filme ale succesului și inovației în HR, oferindu-ți șansa de a învăța din scenariile celor mai strălucite minți din domeniu.

Sau alege să fii Wellbeing Maestro dacă dorești să împărtășești filmul tău de succes care a impactat starea de bine a angajaților.

Data început
14
mai 2024
Tip eveniment
Organizator
Categoria
Competente
Localitate