Now Reading
4 semne că un bărbat nu este interesat de tine

4 semne că un bărbat nu este interesat de tine

Chiar dacă o respingere nu este plăcută, să gravităm în jurul unui bărbat care nu este interesat de noi este și mai neplăcut. Iată 5 semne că ne pierdem timpul.

Citește și:

Dating: 4 greșeli de evitat atunci când îți place un bărbat

Oare cum arată bărbatul ideal? 7 trăsături neașteptate

Perioade lungi de absență

Ați avut o întâlnire sau câteva întâlniri reușite? Se poartă frumos, este atent, aveți conversații plăcute?

Deseori acestea sunt semne bune pentru începutul unei relații, dar ele spun mai multe despre educat, cizelat, manierat este cel din fața ta și poate mai puțin de relația care tocmai s-ar înfiripa între voi.

Dacă după o întâlnire sau două urmează o perioadă lungă de absență nu înseamnă că este extrem de ocupat, ci că nu e interesat de tine.

Nu îți place asta, dar să îl cauți, să insiști tu să ieșiți sau să îi găsești scuze înseamnă să te subestimezi și să îi transmiți că accepți orice comportament.

Chiar dacă reapare după două săptămâni sau o lună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ai deja dovada că nu îl interesezi prea mult.

Îl poți refuza politicos, iar dacă simți nevoia, îl poți întreba de ce a absentat, dar nu te aștepta la vreun răspuns revelator. Deseori astfel de întrebări sunt stânjenitoare.

Nu e ca și cum o să îți spună direct că a avut alte lucruri mai importante decât tine. Doar ți-a arătat asta deja… Dacă înveți să elimini repede partenerii nepotriviți ai șanse mai mari să îți găsești ceea ce dorești.

 

Prea multe mesaje… sau prea puține?

Dacă tot comunicăm atât de mult virtual, și această formă de comunicare ne poate oferi ceva informații despre celălalt. Dar acestea, nu sunt chiar cele la care ne așteptăm.

On-line, nu poți cunoaște cu adevărat pe cineva, pentru asta ai nevoie de întâlniri față în față. În urma întâlnirilor, însă, textele încep să prindă alte semnificații.

Îți scrie prea mult și pare să nu mai fixeze curând o altă întâlnire? Dacă idealul tău relațional este virtual, atunci e perfect. Dacă nu, nici nu merită să încerci să afli ce probleme îl determină să păstreze relația în mediul on-line. Mergi mai departe.

Totodată, există și varianta în care primești un mesaj, schimbați două replici, apoi dispare și întrerupe comunicarea. Eventual, îți mai dă un sms peste două zile.

Este un semn destul de clar că nu este foarte interesat de tine. Da, ar vrea să te păstreze în preajmă (mai ales dacă tu accepți) pentru că i-ai fi convenabilă. Dar tu asta îți dorești?

 

E atras doar de competiție

În special dacă vorbim despre un bărbat din anturajul tău fie de prieteni, fie de colegi, interesul lui față de tine se va manifesta doar atunci când un alt bărbat îți dă atenție.

Tu, te flatezi singură spunându-ți că e gelos și eventual resimte un conflict interior („mă dorește, dar e nehotărât/timid, etc”), iar el, este încântat doar de competiție.

Nu e interesat de tine, dar ignorând atenția altor bărbați atunci când apare el în scenă, nu faci decât să îi inflamezi ego-ul, să îl validezi și să îi oferi confirmările de care are nevoie.

Va dispărea de pe scenă odată cu ceilalți admiratori (poate chiar real interesați de tine), iar tu poți pierde alte ocazii mult mai interesante decât el.

 

Caută o relație „specială” dar nu o iubită stabilă

Un bărbat poate recunoaște deschis că nu dorește o relație stabilă. Că nu e pregătit sau are alte priorități devine irelevant. Este de apreciat când are acest respect față de tine să îți comunice din start că nu vreți același lucru.

Cu toate acestea, poate propune să rămâneți amici sau prieteni… dar nu se oprește din flirtat și alte apropo-uri. Iar tu vei fi confuză.

Părea că știe ce vrea, oare s-a răzgândit când a descoperit cât de irezistibilă ești? În niciun caz. El te-a pus în temă, dar își joacă în continuare cărțile, poate, cine știe, accepți și o relație superficială.

Iar tu, înțelegi tipic feminin, că în spatele comportamentului lui e vreun scenariu de film romantic. Jocul pe care îl face se poate datora faptului că a observat că tu îl placi, iar asta îl flatează.

În plus, dacă tot nu are o relație, îi poți umple ocazional timpul. Asta până va apărea o relație serioasă în viața lui și atunci îți va reaminti că voi sunteți prieteni/amici.

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top