Now Reading
Mituri despre sexualitatea masculina

Mituri despre sexualitatea masculina

Revista Psychologies

In timp ce tu visezi la declaratii romantice si mangaieri tandre, partenerul tau de cuplu vrea sex? Iata cateva mituri despre sexualitatea masculina, care te vor ajuta sa intelegi mai bine barbatii.

 

 

Faptul ca femeile sunt mai emotive decat barbatii nu mai este o noutate. Dar uneori asta nu doar ca nu le ajuta, dar le si impiedica sa inteleaga sexualitatea masculina, cum gandesc de fapt domnii si cum aleg ei sa isi comunice sentimentele.

 

Barbatii se gandesc doar la sex

Atat barbatii, cat si femeile, au moduri diferite prin care isi manifesta atasamentul fata de oamenii din jurul lor. Intr-o relatie de cuplu, in timp ce doamnele au nevoie de atentie, tandrete, romantism si cuvinte frumoase, barbatii ajung sa isi satisfaca nevoia de apropiere in pat.

De cele mai multe ori acest lucru se intampla pentru ca in copilarie sunt programati prin educatie sa-si respinga emotiile “prea feminine”. De aceea nu reusesc sa isi manifeste atasamentul altfel decat prin sex. Acesta este limbajul iubirii pentru ei.

 

Daca nu are erectie, nu te place

Nu neaparat! Poate sa te placa si daca nu are erectie. Nu are nicio legatura cu tine. Cauzele pot fi multiple: stres, alcool, varsta sau probleme de sanatate. Poate avea, de asemenea, probleme sexuale netratate.

Fanteziile sexuale sunt motiv de inselat

Nu doar barbatii au astfel de fantezii. Si femeile se pot gandi la asta, doar ca ele se concentreaza mai mult pe latura afectiva. Faptul ca ei sunt mai perversi nu inseamna ca nu se pot controla sau ca este un lucru anormal. Si nici ca vor cauta sa isi satisfaca cu orice pret apetitul sexual.

De asemenea, determinati de sexualitatea masculina mai puternica, se uita la filme pentru adulti si asta ii satisface, astfel ca nu fac presiuni asupra partenerelor lor de cuplu. Ba mai mult, poate fi un mod care ii impiedica sa insele sau sa manifeste comportamente neadecvate, cum ar fi violenta.

 

Daca isi exprima sexualitatea masculina in relatia cu alti barbati sunt gay

Nu intotdeauna! Desi pare un lucru neobisnuit si greu de acceptat, unii barbati se simt atrasi de ideea ca pot face sex cu un alt barbat fara sa fie gay sau bisexuali si fara sa isi doreasca altceva mai mult decat sa acumuleze noi experiente.

 

 

 

Citeste si:

Cat de des ne gandim la sex

Sexualitatea reprimata: cauze si remedii

 

 

 

Foto: 123rf.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top