CItesti acum
Motivele pentru care Tinder are atata succes

Motivele pentru care Tinder are atata succes

Esti singura si iti cauti dragostea pe Tinder? Iata motivele pentru care oamenii folosesc astfel de aplicatii de gasire a unui partener mai mult sau mai putin ocazional.

 

In lumea intalnirilor online lucrurile par a fi mult mai simple. In functie de preferinte, varsta, sex, interese comune si de locul in care te afli, poti alege cu cine sa vorbesti. Dar de ce facem asta? De ce ne cautam dragostea pe Tinder sau pe alte aplicatii online? Iata care sunt principalele motive.

 

Relatii stabile sau sex ocazional. Desi motivatia principala pentru care folosim aceasta aplicatie atat de populara astazi este aceea de a gasi dragostea, potrivirea pe Tinder duce de cele mai multe ori la sex ocazional.

Intr-un procent mai mare decat femeile, barbatii care au utilizat aceasta aplicatie au ajuns sa aiba aventuri de o noapte.

Stima de sine. Cand un barbat pe care il gasim atractiv ne confirma ca sentimentul este reciproc, chiar si in mediul online, ne poate ajuta sa avem mai multa incredere in noi.

Aceasta nevoie de confirmare a aspectului fizic este mai mare la femei decat la barbati, desi tot ce vedem pe Tinder sunt niste fotografii.

Comunicarea pe Tinder. Desi comunicarea online este mult mai usoara, acesta nu este un motiv important pentru care oamenii intra pe aplicatie.

In plus, daca alegi aceasta varianta, e mai putin probabil sa-i intalnesti fata in fata pe cei pe care i-ai cunoscut pe Tinder.

 

Citeste si:

Limbajul trupului la prima intalnire

Citeste si

Sex de la prima intalnire?

 

Foto: 123rf.com

 

 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii