CItesti acum
Suferința mi-a arătat că trebuie să îmi trăiesc viața

Suferința mi-a arătat că trebuie să îmi trăiesc viața

Viața ți-o trăiești pentru tine, nu pentru părinți sau gura lumii. Și câteodată, suferința te lovește atât de tare încât te trezești din minciunile pe care ți le spuneai singură.

„Eu nu concepeam să fiu singură. Mi se părea că viața adevărată, fericirea, cheful și energia adevărate le poți găsi doar atunci când ești parte dintr-un cuplu.

Iar în urma acestei «înțelepciuni», am ales mereu greșit partenerul de cuplu… și nici nu m-am oprit. Am ratat toate momentele în care puteam să fac o pauză din a cunoaște bărbați, pentru a mă cunoaște pe mine.

Citește și:

Infidelitatea lui mi-a demonstrat că eu trebuie să fiu numărul 1 în viața mea

Divorț: Nu știam că trebuie să mă simt vinovată pentru că am îmbătrânit…

Până când, una dintre despărțiri m-a lăsat atât de derutată, încât să nici nu vreau pe altcineva, să nici nu știu ce să fac cu mine. A durut, am suferit, dar m-am și trezit.

Am realizat că trebuie să îmi trăiesc viața pentru mine și să încep să învăț să am grijă de mine. Iar asta a însemnat noi repere, noi prieteni, noi activități și o altă perspectivă asupra vieții.

Mi-am dat seama că pot profita de libertatea mea, că pot să îmi ascult și împlinesc nevoile și dorințele, că pot exploata timpul meu personal.

Citeste si

Am făcut cursuri de formare, am început să scriu în colaborare pentru câteva site-uri, am plecat în excursii pe care mi le doream de multă vreme.

Practic, am învățat să îmi fac eu viața frumoasă. Să am eu grijă de mine și de echilibrul meu. Să nu aștept ca o altă persoană să preia responsabilitatea fericirii mele.“

Foto: Shutterstock

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii