Now Reading
Descopera noul lac de unghii cu efect de gel – Shellac!

Descopera noul lac de unghii cu efect de gel – Shellac!

Revista Psychologies

Shellac este unic. In permanenta apar optiuni permanente de culoare (geluri colorate) si optiuni semi-permanente (geluri usoare colorate sau geluri umede), dar toate aceste tehnologii necesita tehnici speciale de aplicare, timp, intretinere si mult prea mult timp pentru indepartare daunatoare.

Shellac este descoperirea, tehnologia UV3, care combina usurinta unui lac cu rezistenta unui gel. O adevarata inovatie fara “ciobituri” si durata prelungita de purtare a culorii.

Shellac se indeparteaza rapid si usor. Folosind foliile pentru indepartare acesta poate fi indepartat in 10 minute fara a deteriora suprafata unghiei naturale.

CINE AR TREBUI SA POARTE SHELLAC

Shellac este creat pentru unghiile naturale care pur si simplu nu pot sa pastreze lacul de unghii pe acestea mai mult de cateva zile, sau care sfarsesc prin a strica o manichiura din cauza nerabdarii din timpul procesului de uscare.

Shellac este raspunsul revolutionar pentru clientele care isi doresc unghii superbe dar nu au timp sa le mentina.

Shellac confera luciu extraordinar, profunzime a culorii si un finisaj perfect, purtare timp de 14 zile si protectie excelenta.

Comparat cu lacul de unghii, reprezinta o noua chimie cu un nivel mai mic de solventi, iar vascozitatea putin mai mare ii confera un miros mai putin pronuntat.

Shellac ajuta unghiile slabe si subtiri adaugand un strat desi subtire, puternic pentru protectia acestora. De asemenea, Shellac ajuta unghiile fragile adaugand un strat rezistent pentru o protectie flexibila.

Chiar si clientii care nu puteau purta produse de unghii din cauza exfolierii, reactiilor alergice, onicolizelor sau limitarilor de timp vor putea purta cu succes Shellac! Este o formula “3 free” hipoalergenica si usor de purat.

DEZVOLTAREA SHELLAC

Consumatorii cat si Expertii in Unghii au tanjit dupa un strat perfect de lac pentru unghii.

Din cel mai bun si cel mai mare laborator din lume destinat doar unghiilor, CND a ascultat ceea ce consumatorii au vrut si au colaborat pentru a crea un produs care imbina cele mai bune descoperiri ale extensiilor (stiinta polimer IPN) cu usurinta celor mai noi formule ale lacurilor de unghii.

Ani de studiu si teste au condus la descoperirea unui nou material care adera ferm pe suprafata unghiei, se indeparteaza repede si usor.

Aceasta tehnica permite CND sa rafineze formula care asigura purtare de lunga durata cu un timp de indepartare eficient pe o gama larga de tipuri de unghii naturale.

Descoperiri suplimentare au permis dezvoltarea unui strat superior si o gama stabila de culori de la roz pal pana la rosu intens.


TEHNOLOGIA SHELLAC™

Shellac este primul lac de unghii UV hibrid adevarat. “Hibrid” reprezinta o combinatie a tehnologiei de gel, tehnologia lacului de unghii si o tehnologie noua dezvoltata special pentru Shellac.

Aceasta formula in curs de patentare se caracterizeaza prin faptul ca este hipoalergenica, realizata dupa tehnologia 3-free, cu o folosire si purtare prietenoasa. De asemenea, Shellac se caracterizeaza prin tehnologia UV3:

– Se aplica precum un lac
– Se poarta ca un gel
– Se indeparteaza in cateva minute

•Se aplica precum un lac de unghii datorita amestecului de solventi din formula care contribuie la vascozitate si flux. Ca si lacul, cand solventii se evapora dupa aplicare, se formeaza un strat pe unghia naturala. Acesta ajunge la uscare completa prin expunere la lumina UV, folosind Lampa CND UV sau Lampa Brisa.

•Shellac se poarta ca gelul datorita monomerilor si oligomerilor din formula care contrubuie la rezistenta, protectie si finalizarea uscarii.

•Shellac se indeparteaza in cateva minute datorita polimerilor unici din formula care contribuie la desprindere rapida. Cand soseste momentul pentru a fi inlaturat, polimerii ajuta la desprinderea stratului intr-un mod sigur, eficient si ordonat.

Shellac se indeparteaza prin expunere la acetona timp de 10 minute. Acetona pura 99% va conduce la indepartarea cea mai rapida a Shellac de pe unghii.

De exemplu, daca folositi Remove (produsul pentru indepartat Liquid & Powder CND) in locul acetonei, poate dura pana la de doua ori mai mult, din cauza cantitatii reduse de acetona. Forma pura este cea mai eficienta.

Formula hipoalergenica, inodor, ideal pentru saloane si SPA-uri.

Votat Gelul nr 1 in lume de catre Nails Magazine, 5 ani consecutiv.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top