Vorbeşte cu încredere despre tine – How to pitch yourself in 5 minutes

vorbeşte-cu-încredere-despre-tine-how-to-pitch-yourself-in-5-minutes

„Vreau să comunic mai bine”

Aud această sintagmă din ce în ce mai des. De la tineri ajunşi pentru prima dată la un interviu, până la profesionişti care vor să îşi dezvolte abilităţile de comunicare.

Şi de fiecare dată îmi revine acelaşi gând: „Fără o ţintă precisă şi fără a înţelege dimensiunea psihologică a acestui schimb de valori pe care-l reprezintă comunicarea, aceasta riscă să fie doar zgomot.”

Cu toţii avem obiective. De cele mai multe ori nu putem atinge aceste obiective singuri, astfel că suntem încurajaţi să colaborăm. Colaborările noastre sunt profund influenţate de aptitudinile noastre de comunicare. Dintre aceste aptitudini pe unele le-am moştenit de la strămoşii noştri, pe altele le cucerim treptat.

Când colaborăm ne extindem aria de cunoştinţe, devenim mai mult decât eram înainte. Această colaborare este fundaţia care stă la baza succesului nostru, de la primii Homo Sapiens până la Forbes Top 500 Miliardari.

Iar ca să poţi colabora ai nevoie de claritate. Ai nevoie de obiectiv, de tehnică şi de public. De Ethos, Pathos şi Logos. Ai nevoie să ştii să trezeşti emoţie acolo unde atâţia alţii s-au lovit de piatră seacă.

Doi experţi, cu formare în organizaţii precum UNICEF România, Shell şi Parlamentul European, Matei Iosipescu şi Alexandru Marin, vin în ajutorul viitorilor specialişti în comunicare.

Vrem să pătrundem granular în construcţia strategiei de marketing, promovare personală, public speaking şi viaţa de cuplu. Eşti alături de noi?

Vei dobândi abilităţile:

  • De a te prezenta în 60 de secunde cu impact
  • De a purta o conversaţie faţă în faţă şi telefonică convingătoare
  • De a putea livra o prezentare în public
  • De a conduce o discuţie în direcţia în care vrei tu
  • De a câştiga postul acela la interviu

Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us. 

Foto credit: Matheus Bertelli, de la Pexels

Data început
03
martie 2022
Tip eveniment
Competente
Localitate