Alexandra Hustiu Bibire

Alexandra este autoarea primei cărți de Personal Branding din România publicată în 2018, lansată la Bacău și în Republica Moldova, la Chișinău, dar și a booklet-ului aferent ei, publicat în 2019, după care sunt și adaptate workshop-urile și cursurile ei. În 2020 publică prima carte de Marketing Coaching din România, un alt self marketing tool, un instrument foarte util, adaptat la modelul de coaching GROW cu 9 worksheet-uri de completat pentru cei care vor să exploreze marketing-ul de la A la Z alături de un expert în marketing cu 19 ani de experiență.

Alexandra e licențiată în Marketing la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău și Masterand în Marketing și Management. De altfel, a finalizat cursurile • Shaping Your Professional Brand – University of Illinois at Urbana-Champaign • Strategic Self-Marketing and Personal Branding – The State University of New York • Introduction to Personal Branding – University of Virginia, Statele Unite ale Americii.

Este formator acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării, Certified Life Coach acreditat de American Union of NLP și Business Coach acreditat de John Chisholm Consulting, UK.

Este de părere că conexiunea umană, experiențele de brand și poveștile fac diferența, este ambasador al autenticității, onestității și meritocrației pentru care a și creat mișcarea numită #RevolutiaMeritocratieiPrinPersonalBranding care a ajuns cunoscută internațional și care a fost nominalizată pentru Best Social Good Campaign în România la cel mai mare eveniment de Social Media și Comunicare din România, Webstock.

În 2014 a creat, alături de Brand & Build (care a fost nominalizată de revista Corporate Vision Magazine din UK ca Most Innovative Marketing Agency 2020 – România datorită diviziei de Self Marketing Tools), Fundația #ConstruimPentruViitor al cărei rol este să deservească nevoile de marketing și comunicare ale celor care nu au resurse, dar care oferă, la rândul lor, comunității. Tot prin această fundație a donat, împreună cu partenerii ei, pentru diverse cauze umanitare. Ulterior, în 2021, a creat Academia de Personal Branding ,,Brandul tău personal ești TU,,  ca și răspuns la solicitările clienților ei de a-i ghida în drumul lor către Devenire, în călătoria ,,De la A Avea, la A Deveni,, și propria metodologie de lucru numită Personal Branding Transformational® în jurul celor 4P(asi): 1. Descoperă-te / 2. Diferențiază-te / 3. Dezvoltă o strategie de brand personal / 4.  Creează un self marketing plan.

Este mamă a unui băiețel de 7 ani care a învățat-o iubirea necondiționată și răbdarea. Este pasionată de spiritualitate și zona de transformare datorită procesului de Autocunoaștere și trezire spirituală prin care a trecut personal, de misticism, ezoterism și Yoghic Science, în special Kundalini Yoga.

După toate măștile acestea sociale, este ea însăși și se iubește necondiționat.

licențiată în Marketing, Masterand în Marketing și Management