Alexandra Postelnicu

Alexandra Postelnicu, martor al existenţei tale, doresc să te acompaniez  în călătoria ta de vindecare şi de autocunoaştere prin toate informaţiile şi experienţele acumulate.

Sunt psihoterapeut sistemic centrat pe emoţii (EFT)  și ajut atât cuplurile, cât și persoanele în terapie individuală, să își acceseze resursele cu scopul de a-și soluționa problemele existențiale și de a facilita dezvoltarea personală. Psihoterapia centrată pe emoții facilitează schimbarea pe termen lung, reglează modul în care clientul învață noi atitudini, comportamente, posibilități de a gândi și simți.

Așadar, am un dar și darul meu este să te ajut să-l descoperi pe al tău. Să-ți onorezi toate experiențele prin care ai trecut și să le rescrii prin experiențe emoționale corective într-un cadru de siguranță emoțională.

Te invit într-o călătorie unică, personalizată și cu sens, în care autenticitatea îmbrățisează imaginea de sine și imaginea pe care ți-ai construit-o față de ceilalți.

Psihoterapia centrată pe emoții include mai multe abordări conexe, precum terapia experențială, terapia sistemică și terapia atașamentului. Această abordare este un model de terapie, care se bazează pe puterea emoțiilor și a atașamentului pentru a construi legături sigure între oameni care contează unul pentru celălalt. Toți oamenii au nevoie de conectare pentru a înflori și este dureros să devenim deconectați de cei care contează pentru noi. Psihoterapia centrată pe emoții ajută la construirea securității în legăturile de atașament pentru a spori starea de bine. EFT poate fi folosită cu indivizi, cupluri, relații și familii și urmărește să ajute oamenii să își exprime, să exploreze și să își înțeleagă reacțiile, comportamentele și gândurile; toate acestea cu scopul de a-i ajuta să se conecteze cu nevoile lor cele mai profunde și cu persoanele care contează pentru ei. Acest lucru le permite apoi să trăiască o viață mai plină, mai satisfăcătoare și mai conectată.