Amanda Andrișan

Sunt Amanda, psihoterapeut cu peste 10 de ani de experiență dedicată sprijinirii bunăstării emoționale și împuternicirii personale.

Cu o formare solidă în psihologie la Universitatea Al.I.Cuza din Iași și  specializare în psihoterapie la Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, am ajutat sute de oameni să-și gestioneze emoțiile și să facă alegeri pozitive în viață.

Am activat în diverse medii, de la activități de psihoterapie și consiliere cu copiii de vârste preșcolare până la tineri și adolescenți, la munca de sprijin și suport al femeilor în criză de sarcină, a victimelor violenței domestice sau a persoanelor provenind din medii defavorizate, până la consiliere de cuplu și familie.

Cred cu tărie în aplicarea înțelepciunii psihologice în viața de zi cu zi. Utilizând o abordare centrată pe client, sprijin indivizii, cuplurile și familiile să navigheze prin crize de viață, să gestioneze stresul și schimbările, și să îmbunătățească relațiile interpersonale.

În cei peste 10 de ani de practică, am asistat sute de persoane în călătoria lor către o viață mai echilibrată.

Testimoniale

„Amanda m-a ajutat să trec peste una dintre cele mai dificile perioade din viața mea. Abordarea ei empatică și profesională a făcut toată diferența. ” – Ana B.

Amanda m-a susținut în lupta mea cu atacurile de panică. Cu o abordare blândă a  Am reușit să-mi gestionez anxietatea și să mă îndrume să fac  alegeri pozitive pentru viitor.” – Maria D.

„Colaborarea cu Amanda a fost o experiență transformatoare. Cu ajutorul ei, am reușit să îmi îmbunătățesc relația cu soțul meu și să învăț cum să comunic mai eficient. Recomand cu căldură serviciile ei. ” – Ioana P.

„Amanda a fost un sprijin extraordinar pentru familia noastră. Ne-a ajutat să navigăm printr-o perioadă de pierdere și să ne găsim echilibrul emoțional. Profesionalismul și compasiunea ei ne-au oferit puterea să mergem mai departe. ” – Familia R.

Formarea la Asociația Română de Hipnoză Clinică și Relaxare Ericksoniană (ARHCRE) este un program comprehensiv și structurat pe o perioadă de patru ani, destinat celor care doresc să devină specialiști în hipnoza clinică și terapia ericksoniană