Ana Maria Mitrache

Ana Mitrache este psiholog clinician și profesionist în domeniul învățării adulte. Fiind pasionată și fascinată de oameni, ea crede cu tărie în capacitatea acestora de a evolua și de a se dezvolta continuu. În 2004, a terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Drumul profesional a condus-o în diverse organizații, unde a ajuns să desfășoare activități care se învârteau în jurul oamenilor și a dezvoltării acestora. Astfel, Ana a dobândit o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, cu accent pe zona de învățare și dezvoltare pentru adulți. Din dorința de a înțelege mai mult complexitatea minții umane, a motivației și a comportamentelor pe care oamenii le manifestă în diverse contexte, Ana a urmat diverse formări în psihologie clinică, programare neurolingvistică și coaching în perioada 2014-2020.

Este psiholog clinician, deține un Master în Programare NeuroLingivistică și a finalizat programul de Coaching Generativ susținut de Robert Dilts și Stephen Gilligan. Ana are peste 2000 de ore de training și dezvoltare în domeniile: constelații sistemice, programare neurolingvistică, coaching, analiză tranzacțională, inteligenţă emoțională, comunicare, negociere, creativitate, risk management, leadership, story impact.

IAGC
Acreditat de ANC, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei