Anca Maftei

Mă numesc Anca Maftei, sunt psihoterapeut, hipnoterapeut și facilitator de constelații sistemice și dețin un centru de terapii integrative și complementare în București, numit Evoluez. Sunt pasionată de natura umană, de relațiile transgeneraționale în care ne formăm și dezvoltăm, de descoperirea de sine și vindecarea prin conștientizare și alegere asumată a propriului drum în viață.

Îmi ajut clienții să fie mai ancorați în propria realitate, să se debaraseze de un trecut copleșitor, să extragă propriile lecții de viață, din care să evolueze către o mai bună cunoaștere, înțelegere și acceptare de sine, să vindece propriile răni și traume, să redescopere iubirea de sine și față de ceilalți, să își gestioneze mai bine emoțiile copleșitoare, să își înțeleagă somatizările fizice prin acceptarea conștientă a problemelor și să depășească limitările acestora, să își cultive empatia și compasiunea față de sine și cei din jur.

O modalitate de lucru unică în lume, extrem de eficientă și revoluționară, care ajută la vindecarea în profunzime și transformarea persoanei care o experimentează.