Andreea Munteanu

Andreea Munteanu este Terapeut și Ghid în Transformare și Vindecare Energetică, Trainer, organizatorul Summit-ului – Viață Magică – De la Durere la Putere. Specializată în terapii energetice, terapii holistice, citiri Akashice, Realinierea Sufletului.

Serviciile și cursurile oferite de Andreea sunt menite să sprijine, susțină oamenii în călătoria lor de conștientizare, eliberare, acceptare, vindecare, descoperire de sine și a puterii personale.

Intenția Andreei este de a ghida cât mai multe persoane să trăiască o viață echilibrată, în armonie, să își trăiască propriul destin, astfel încât cât mai multe persoane să își găsească menirea și să își descopere propria putere/lumină interioară.

Prin workshop-urile, evenimentele, meditațiile, sesiunile individuale pe care le organizează, Andreea abordează diverse teme despre Suflet, rănile emoționale, emoții, copilul interior, blocaje, lucrul cu Străbunii, teme Transgeneraționale, dezvoltare personală și multe altele.

Andreea susține că totul în viața noastră începe de la emoții și că o problemă abordată la nivel conștient nu este neapărat eliberată, vindecată. Doar când miști energia, emoția, abia atunci începe procesul de Transformare, Vindecare, până atunci tot o să ni se apese butoanele iar și iar pentru a vedea că mai avem de lucru.

Mai multe detalii pe www.viatamagica.ro

Certificat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale
Certificat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale
Certificat de Holistic Work
Certificat de ABNLP și Confident Business Training
Certificat Time Line Therapy Association și Confident Business Training
Certificat de The American Board of Hipnotherapy și Confident Business Training
Certificat de Discover Healing
Certificat de Holistic Work