Andrei Roşca

Două lucruri sunt importante pentru mine: să mă dezvolt și să am impact. 15 ani am făcut asta prin antreprenoriat și business, iar de 6 ani o fac ajutând oameni să se schimbe. Folosesc un mix personal de intervenții strategice, coaching și consultanță

În ultimii 17 ani am tot fondat firme și proiecte (bookblog.ro, Spadă, Empower.ro și altele), înainte să aflu că ceea ce vreau să fac este să ajut oameni să se schimbe. Am trecut prin IT, producție de sisteme audio, web development și publicitate. De coaching m-am apucat în 2013, când am făcut prima formare și am început să lucrez cu clienți, pe diverse obiective, iar începând cu 2016 m-am dedicat 100% clienților mei.

Folosesc o abordare pragmatică, orientată pe rezultate, influențată de dublă formare internațională în Strategic Intervention Coaching (Tony Robbins & Cloe Madanes) și Noble Manhattan (Co-Active Coaching). Cred în abordări holistice, din mai multe unghiuri, nu în rețete și aplicat șabloane.

Formări:

  • Add Heart Facilitator  (HeartMath Institute) 2019
  • Strategic Intervention Coaching (Cloe Madanes, Mark Peysha, Magali Peysha, 2016-2019)
  • Unleash the Power Within (Tony Robbins, London, 2019)
  • Licensed Practitioner of NLP (Neuro-Linguistic Programming) (Richard Bandler and John La Valle, London, 2017)
  • Erickson Coaching M1, Marilyn Atkinson (2017)
  • Noble Manhattan Coaching Ltd. UK (România, 2013)
  • Self Hypnosis & Change Techniques (Ericksonian Hypnosis) (John Thompson, România 2012)

Strategic Intervention Coaching este o școală multidisciplinară, la intersecția dintre coaching și psihoterapie strategică familială. Fondată de psihoterapeutul Cloe Madanes (co-fondatoare a Școlii de Psihoterapie Strategică Familială) și Tony Robbins, Strategic Intervention (ȘI) combină cele mai mai eficiente tehnici din Terapie Ericksoniana, Terapie Strategică de Familie, Psihologia Nevoilor Umane, NLP, Studii strategice, Teoria jocului și altele.

Şcoala de intervenţii strategice, multidisciplinară, la intersecţia dintre coaching şi psihoterapie strategică familială. Fondată de psihoterapeutul Cloe Madanes şi Tony Robbins, Strategic Intervention (SI) combină cele mai mai eficiente tehnici din: Terapie Ericksoniană, Terapie Strategică de Familie, Psihologia Nevoilor Umane, NLP, Studii strategice, Teoria jocului şi altele.