Angela Nuţu

Mă numesc Angela Nuțu și sunt psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, dar și formator principal în cadrul programului de Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Credinţa mea este că suntem meniţi să trăim o viață cu sens! Consider că adevărata realizare vine de la interior, iar acţiunile noastre sunt manifestarea a ceea ce suntem la nivel profund. Astfel, atunci când lucrez cu clienți, în ședințe de terapie, coaching, training-uri sau programe de dezvoltare personală, am ca fundament acest principiu esential.

Cred cu tărie că reușita și succesul sunt la îndemâna noastră atunci când învățăm să fim noi înșine, pe deplin! Singura luptă pe care nu o vei câștiga niciodată este cea împotriva ta însuți. Scopul meu este să te asist și să te călăuzesc în călătoria către succesul tău.

Cred de asemenea în reușita holistică a omului. Adevaratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră. Pentru că succesul nu este ceva ce ai, ci ceea ce ești!

Susțin programe intensive și eficiente, combinând într-un mod inspirat metode de psihoterapie, training și coaching. Dacă vrei să ai succes, să fii împlinit și fericit, uite prin ce metode te pot ajuta:

  • psihoterapie individuală– vino să atingi cea mai bună versiune a ta! suntem meniți să trăim o viață plină de împliniri, cu echilibru și sănătate fizică, mentală și emoțională.
  • training – astfel încât să îți completezi informațiile și abilitățile cu tot ceea ce ai nevoie pentru succesul tău;
  • tehnici și metode profunde de folosire a puterii minții și a subconștientului cum ar fi – hipnoza și auto-hipnoza, strategii la nivel subliminal, tehnica accesării resurselor interioare, etc.
  • NLP – astfel încât credințele și programele învățate să îți fie motiv de reușită și nu piedică.
  • coaching individual și de echipă – life și bussines coaching, pentru a te apropia cu pași rapizi și bine ghidați către reușită;

Programele de training pe care le susțin în cadrul Asociației Române de Hipnoză, de pregătire profesională și personală, se adresează atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg interesat de aceste domenii.

Toate informațiile, tehnicile și metodele pe care le-a învățat și predat de-a lungul anilor se regasesc acum în format electronic în Biblioteca Puterea Minții, cea mai mare resursă de dezvoltare personală din România.