Cornel Iosub

Sunt Tudor și sunt coach, consilier dezvoltare personală și instructor yoga. Mă pasionează ideea de a mă explora pe multe planuri într-un fel în care unii nu ar îndrăzni să gândească măcar.

Toată activitatea mea este, într-un anumit fel, fascinantă pentru că descopăr noi potențialități pe care le poate avea ființa umană. Am ales această modalitate de dezvoltare pentru oameni pentru că e timpul ca ei să realizeze că sunt capabili de mult mai multe aptitudini decât credeau. Combinarea diferitelor tehnici sau cursuri la care am participat, m-au condus către niște rezultate spectaculoase pentru un om obișnuit și mi-au confirmat că putem dezvolta niște aptitudini extraordinare.

Antrenamentul pe care îl fac duce la un gen de putere impresionantă pentru un om obișnuit și la lărgirea perspectivei asupra vieții în multe moduri pe care nici nu le-ar fi bănuit. De exemplu, modul de a știi să te raportezi la diverse arhetipuri îți poate spori în mod considerabil un anumit gen de putere și capacități care pot stârni invidia celor din jur. Încerc să aduc oamenii la un nivel de cunoaștere prin care își dau posibilitatea să fie mult mai mult decât ar fi bănuit ei, să își schimbe crezurile limitative în crezuri dătătoare de putere. Datorită cunoștințelor diverse din multe domenii ale cunoașterii (terapii holistice, NLP, medicină Ayurvedică, Yoga, Taoism,
Shamanism, Arte Marțiale) reușesc să le aduc oamenilor vitalitatea de care au nevoie, puterea de regenerare, focalizare, pragmatism în viață, claritate în stabilirea obiectivelor (îndeplinirea dorințelor). Prin exerciții meditative de centrare, reușesc să aduc stabilitate mentală, emoțională și financiară.

Dacă vrei și ești pregătit de o schimbare în bine în viață ta și nu știi cum și de unde să începi, îți recomand să lucrăm împreună, ieșind din zona de comfort, pentru a descoperi noi orizonturi. Tu să fii pregătit să faci o schimbare!

Bestcor Training Center
ATHENA - Centru de Calificare și Perfecționare
Asociația Vindecă-ți Viața
Scandinavia Fitness
ANC & COR
Hipnovision (trainer Vasile Hațegan)
Academy of Cosmohumanism International and European Informatization Academy