Dana Jimborean

„Sunt lucruri pe care le știi, dar nu știi că le știi… Când vei ști, ceea ce nu știi că știi… te vei schimbă!” Milton Erickson

Experiența de aproape 10 ani în Public Relation și Human Resources, mi-a oferit oportunitatea să analizez harta emoțională și modalitatea de depășire a barierelor și blocajelor emoționale ce ne împiedică să ne bucurăm de viață sub toate aspectele. Această experiență, împreună cu dorința de a cunoaște mai bine oamenii și de a-i susține în găsirea propriilor soluții, a fost unul din pilonii care au stat la baza actualei cariere de psihoterapeut.

Ședințele de psihoterapie au ca subiect principal crearea punților de încredere între client și obiectivele sale într-un mediu plăcut, confortabil și sigur, în care prin îndrumare profesională să lucrăm împreună pentru a găsi răspunsurile la problemele dezvoltate, prin tehnici terapeutice personalizate.

Oamenii sunt ființe extraordinare și capabile de lucruri remarcabile, chiar dacă uneori nu sunt conștiienți de propria putere și au nevoie de un punct de vedere, o nouă perspectiva obiectivă care să îi provoace să își atingă țelurile și să își depășească limitele pe care ei înșiși și le-au impus.

Psihoterapia se bazează pe o relație de colaborare, în care clientul este adevăratul expert în propria viață, iar psihoterapeutul, prin prisma cunoștiințelor acumulate, este un însoțitor în această călătorie, care este psihoterapia. Scopul meu este să vă ofer această nouă perspectivă, să vă susțin în căutarea celor mai bune soluții și în depășirea tuturor barierelor și blocajelor emoționale.

Abordarea psihoterapeutică eclectică care utilizează tehnici provenind din: ▪ tehnici terapia cognitiv-comportamentală (CBT), ▪ terapia și consilierea familiei, ▪ tehnici terapia centrată pe obiective și soluții (SFBT), ▪ programare neurolingvistică (NLP), ▪ terapia dependențelor, ▪ tehnici terapie Gestalt, ▪ tehnici terapia centrată pe persoană. Aplicații clinice: ▪ hipnoterapia tulburărilor anxioase; ▪ hipnoterapia tulburărilor depresive; ▪ hipnoterapia ticurilor și tulburărilor comportamentale; ▪ terapia tulburărilor de comportament alimentar; ▪ terapia tulburărilor adictive; ▪ terapia tulburărilor psihosomatice și durerii; ▪ terapia tulburărilor de somn; ▪ terapia tulburărilor sexuale; ▪ hipno-analiza.