Daniela Gavankar

Sunt Daniela Gavankar și ajut psihologii să-și găsească direcția, încrederea și clienții de care au nevoie.

Sunt psiholog specialist la rândul meu, din 2001 și iubesc oamenii. Și florile. Și pisicile. Sunt soție, mamă, formator, supervizor, mentor dar și o exploratoare neobosită a potențialului uman.

Sunt profesor asociat al Universității Spiru Haret din 2018, unde predau și îi sprijin pe studenți să înțeleagă autismul și abordarea comportamentală a copiilor cu autism.

Fiind curioasă și exploratoare, îmi aduc toată energia în slujba oamenilor, și îi ajut să-și depășească blocajele, credințele limitative, și să-și creeze o relație armoniasa cu banii și munca. Citesc mult, studiez într-una, îmi iubesc mentorii și terapeuții cu care am trecut prin procesele mele de dezvoltare și vindecare, și le ofer oamenilor o perspectiva optimistă a vieții.

Misiunea mea este să ajut psihologii să strălucească, cunoscându-și valoarea profesională și personală, punandu-și în valoare cunoștințele și abilitățile.

Inspir psihologii să își dezvolte o carieră de succes, aflând cine sunt și pe cine stiu și vor să ajute, diferentiindu-se cu empatie și autoritate.

Fiind și supervizor, am simțit acut nevoia și dificultatea psihologilor de a-și găsi clienți. Și mi-am devotat timpul și toate cunoștințele mele de dezvoltare personală și profesională, marketing, storytelling, vânzări și copyrighting psihologilor pe care îi susțin să-și găsească spațiul, valorile și misiunea și nu doar clienții de care au nevoie.

Adresa cabinet
Motiv consultanță