Denisa Jecan

Coach și Trainer certificat, cu experiență în Resurse Umane și Business, te ajut să-ți aprinzi scânteia interioară și să-ți faci ordine în priorități. În sesiunile de coaching 1la1, lucrez în special pe teme legate de carieră, organizarea timpului, comunicare eficientă și armonia cu sinele, fiind ariile în care am avut și eu parte de transformări.

În general, sunt adepta învățării prin împărtășire de informații și experiențe și îmi doresc să contribui la dezvoltarea minților și sufletelor deschise prin metode și procese dinamice și colaborative. În practica mea de coach, te inspir pe tine și pe alții să vă descoperiți și maximizați potențialul nelimitat.

Mi se pare fascinant modul în care, sesiune cu sesiune, oamenii își accesează profunzimea interioară și dezvăluie resurse necunoscute înainte. Te invit, așadar, să-ți construim un spațiu de dezvoltare cu sens și bucurie, așa cum ai nevoie!

Curs acreditat ANC cu certificat specializat pentru această profesie (cod COR 242412). 360 ore de formare completate, dintre care 120 ore acoperite de activități practice și intervizări între module, toate cu scopul de a înțelege și a aplica în mod eficient principiile coaching-ului, alături de tehnici și instrumente.
Curs aprobat de ICF în urma căruia am dobândit claritate cu privire la programe de coaching nișate pe carieră, noi instrumente și tehnici practice pentru a însoți oamenii în schimbările lor profesionale.
Curs acreditat ANC cu certificat specializat pentru această profesie (cod COR 242401). 180 ore de formare completate în urma cărora am dobândit informații teoretice și mi-am dezvoltat competențele necesare conceperii, pregătirii şi livrării unui program de training cu impact asupra proceselor de învățare.