Diana Blidaru

Procesul de vindecare a traumei îți dezvoltă abilitatea de a-ți rescrie povestea din propriile cicatrici într-un mod mai sănătos, având rezultate mai aproape de visurile tale pentru că, atunci când înveți să trăiești conștient, din puterea ta, totul se schimbă. Când nu îți mai este frică să te uiți la cine ești, descoperi că, deși sunt lucruri care nu îți plac la tine, sunt foarte multe lucruri care îți plac și te accepți total, recreând întregul care ești și îndrăgostindu-te de tine însăți. Aceasta este starea de libertate pe care o vrei, o conectare profundă cu corpul tău, simțurile tale, emoțiile tale, adevărul tău interior, stare în care îți dai voie cu adevărat să-ți manifești întregul potențial. Și există atât de multă înțelepciune în pântecul nostru de femei; tot ceea ce avem nevoie să facem este să ne reamintim, să ne întoarcem la ceea ce suntem deja și să ne dăm voie să exprimăm în felul nostru unic această înțelepciune feminină.

Sunt Diana Blidaru, psihoterapeut integrativ și practician Somatic Experiencing și, combinând în mod intuitiv practici din aceste abordări, susțin cu blândețe și empatie femeile în procesele lor de vindecare și de recuperare a puterii personale și a autenticității în vederea construirii unei legaturi profunde atât cu ele însele cât și în relațiile interpersonale, între granițe sănătoase, învățând că nu este nevoie sa-și sacrifice starea de bine pentru a corespunde și a păstra conexiunea.

Servicii:

Psihoterapie Individuala

Practica Somatica – Womb Voice Initiation

Sesiuni Somatic Experiencing

Psihoterapia integrativă presupune o abordare holistică și flexibilă a dimensiunii umane(minte-corp-spirit), care integrează teorii, instrumente și tehnici din diferite școli de psihoterapie in procesul psihoterapeutic de vindecare al unui client.
Se abordează trauma din perspectivă corporală. Cu blândețe, folosind instrumente non-invazive, practicianul SE ghidează clientul spre conștientizarea senzațiilor corporale asociate traumei și procesarea lor, urmărind reglarea sistemului nervos și o mai bună conectare cu sinele și mediul.