Dorela Iepan

Sunt Practician Certificat Belief | Body | Emotion Code & EFT.

Toate aceste tehnici pot face minuni prin eliberarea sau procesarea emoțiilor care ne fac să experimentăm lucrurile care ne deranjează în viața noastră.

Eliberarea emoțiilor captive, procesarea convingerilor limitative și eliminarea blocajelor pot schimba total modul în care ne simțim și ceea ce experimentăm în viața noastră.

Fiecare emoție are o energie foarte specifică și, prin eliberarea emoțiilor captive, energia noastră, chimia corpului nostru se schimbă astfel încât să atragem lucruri, oameni, situații diferite.

Lucrez 1 la 1, în ședințe de 30, 45 sau 60 de minute, în funcție de situația pe care doriți să o rezolvați și de „instrumentele” care v-ar ajuta cel mai mult. Deci, ne putem vedea în sesiuni de 30 de minute de Emotion Code sau Body Code, sau de 45 sau 60 de minute pentru sesiuni Emotion Code / Body Code / Belief Code / EFT.

Sesiunile au loc online, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locație sau trafic. Puteți accesa sesiunea din confortul casei tale. Convenim asupra programului împreună, astfel încât să putem găsi intervalul care funcționează cel mai bine pentru tale.

Rezultatele vin foarte repede, uneori par miraculoase. Vii la mine cu o problemă care te deranjează foarte tare, poate te enervează sau te ține treaz(ă) noaptea și, după 30 de minute de lucru la ea, nici nu-ți amintești de ce ai fost atât de supărat(ă) de la început.

Și nu doar astfel de schimbări, vei avea impresia că oamenii se schimbă și totul în realitatea ta pare diferit. Adevărul este că atunci când energia ta se schimbă, totul din afară pare să se schimbe. Pentru că îți ridici vibrația și vezi/ simți/ atragi lucrurile care rezonează cu tine, la noul nivel.

Singurul lucru pe care îl cer de la tine, dacă lucrăm împreună, este să ai răbdare, cu tine și cu procesul, și să fii amabil(ă) cu tine.

De foarte multe ori vedem schimbări semnificative după o singură ședință, dar dacă dorești să îți schimbi viața și să recapeți echilibrul interior, ar putea fi nevoie de mai multe ședințe. Iată de ce am pachete de 5 ședințe, pentru a-ți fi mai ușor să decizi să ai grijă de tine și să-ți schimbi complet viața în bine.

Utilizarea testării musculare pentru identificarea blocajelor energetice și eliberarea acestora.