Sanda Serendan

Sunt acel terapeut care nu te judecă pentru fantezia și înclinația ta, sunt aici pentru a te asculta și, făcând echipă, eu prin recomandări, tu prin a le aplica (nu uităm de liberul arbitru), să obținem un răspuns și rezolvare întrebării tale.

Este o bucurie enormă când aflu că în urma recomandărilor am rezolvat sau am adus liniște în sufletul/ viața unui om, oferindu-i o altă perspectivă din punct de vedere sexual, comportamental, familial.

Nu am acumulat experiența doar din cărții, cunoașterea a venit căzând de „n” ori și ridicându-mă până când viața a spus “gata, ajunge” …adică până când am învățat lecția/lecțiile. Și da, au fost lecții dure, traumatizante, dar tocmai de aici îmi vine puterea.

Am putut să-mi vindec traumele și, folosind autodezvăluirea acolo unde sunt similitudini cu cazul tău, să-ți spui: “dacă ea a putut eu de ce nu pot ?”

 

Educația sexuală nu înseamnă doar sex! Mentor în educația adolescențiilor privind prevenția în domeniul sensibil al sexualitații( sarcină ,Btsm etc)
Organizator- Centrul Athena/București
Organizator-Centrul Apsap/București-Trainer Teodora Mețiu
Academia Britanică de Afaceri și Comunicare
Academia Britanică de Afaceri și Comunicare
Universitatea Spiru Haret-București