Eliza Kazan

Fondatoare a organizației White – The Liminal Space, Eliza curatoriază și aplică tehnici și proceduri care îi ajută pe oameni să intre în faza liminală și să ajungă aliniați, compleți, evoluați în fază postliminală, atingându-și astfel potențialul maxim din acest punct de cotitură; aceștia își conștientizează faza liminală sau liminoidă în care se află și trec la faza postliminală: noul sine, un sine îmbunătățit.

Cu specializare anteprenorială dobândită în cadrul unei școli de comerț din Paris, aflate sub patronatul Camerei de Comerț pariziene, Eliza a pus în practică cunoștințele de business prin crearea organizației care îi poartă numele, oferind în același timp îndrumare antreprenorială în cadrul sesiunilor de mentorat liminalist. Experiența corporatistă i-a permis Elizei să creeze primul program de mentorat în cadrul unei corporații franceze, în urma dobândirii competențelor de Head of Coaching and Mentoring Program certificate de Chartered Institute of Personnel and Development.

Eliza a dobândit de-a lungul timpului competențe manageriale și umaniste pe care experiența profesională i-a permis să le optimizeze, creând propria metodă. Astăzi, Eliza aplică Metoda Spațiului Liminal, centrată pe evoluția sinelui și performanță, metodă cu rol de homeostazie socioculturală.