Elizabeta Costache

Mă numesc Elizabeta, sunt psiholog și psihoterapeut acreditat, dețin atestatul de liberă practică din 2017, timp în care am acumulat peste 1500 de ore de terapie. În tot acest timp am ales să îmi continui pregătirea profesională prin participarea la cursuri și programe de aprofundare a cunoștințelor și experiențelor din punct de vedere psihologic, să adaug tehnici și instrumente practice pentru lucrul cu clienții pe cele mai diferite situații: depresie, anxietate, stimă de sine, traumă și post-traumă, gânduri existențiale, pierdere și doliu, relații de cuplu și relații interpersonale deficitare, dezvoltare personală și emoțională, etc.

Îmi manifest cu pasiune rolul de terapeut, iar dacă mă gândesc la psihoterapie ca la o meserie, este o meserie care m-a ales. Ca și orientare psihoterapeutică, practic psihoterapia integrativă, o abordare holistică, personalizabilă în funcție de nevoile clientului, având la bază relația terapeutică și realitatea clientului, o abordare care susține procesul terapeutic în toate dimensiunile sale: corp-minte-suflet; relația tu-alții; relația tu-corp; relația tu-sine.

Din punct de vedere administrativ:

  • O ședință individuală durează 50 de minute.
  • O ședință de cuplu durează 90 minute.
  • Ședințele se pot desfășura prin prezența fizică în cabinet, care se află în sectorul 6, Drumul Taberei, cât și online (Skype, WhatsApp, Facetime, Zoom).
  • Pentru psihoterapie/ dezvoltare peronală pentru copii și adolescenți este necesar acordul scris al părinților.