Gabriela Pepino

Numele meu este Gabriela Pepino, sunt coach și te ajut să găsești armonia dintre cariera visurilor tale și o viață personală împlinită.

Misiunea mea este să fiu alături de tine, să te însoțesc și să te inspir într-o călătorie de auto-descoperire, oferindu-ți acces la propriile instrumente și resurse necesare pentru a depăși obstacolele și a transforma obiectivele tale în rezultate durabile și împlinire personală. Prin abordarea mea structurată, îmbinând viziunea și strategia cu empatia și orientarea spre soluții, îmi propun să fiu  partenerul de încredere de care ai nevoie.

Cred că fiecare dintre noi suntem perfecți așa cum suntem și avem toate resursele să trăim în armonia mult visată între carieră și viața personală.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, dintre care mai mult de 12 ani petrecuți în companii multinaționale, am avut ocazia să cresc și să învăț într-un mediu dinamic și provocator.

În ultimii 10+ ani, am fost dedicată și implicată în zona de people management,dezvoltarea leaderilor, resurse umane, mentoring și coaching. A fost o călătorie fascinantă în care am lucrat alături de oameni remarcabili și am contribuit la dezvoltarea lor atât în carieră, cât și în viața personală. Am fost onorată să ofer suport liderilor în ceea ce privește cariera și dezvoltarea personală și profesională, fapt care mi-a adus cea mai mare satisfacție.Pasiunea mea pentru oameni și dorința mea de a contribui la succesul și bunăstarea lor au fost forțele motrice care m-au determinat să aprofundez domeniul coachingului. În prezent, sunt în proces de certificare International Coaching Federation (ICF), aducând astfel o validare profesională la experiența mea vastă.

Pe lângă experiența practică, am investit și în cunoștințe teoretice. Astfel, am integrat în practica mea elemente din sfera dezvoltării personale, psihologiei, Programării Neuro-Lingvistice și neuroștiinței. Această abordare holistică mă ajută să înțeleg și să susțin nevoile individuale ale clienților mei, contribuind la procesul lor de transformare și creștere personală.

Being coach(ed) Essential Coaching Skills ACSTH -ICF - One2Coach – Scoală de Coaching Certificată ICF
  NeuroMindfulness® Coach Certification Practitioner Level- NeuroMindfulness® Institute