Lucia Elena Popescu

Lucia este Psihoterapeut, Coach, Trainer NLPt. Este singurul specialist din țară care a parcurs formarea Health Certification Training sub îndrumarea lui Robert Dilts, Suzi Smith, Tim Hallbom, discipoli ai binecunoscutului Milton Erickson. Interesul ei față de educație și sănătate a condus-o la crearea mai multor cursuri și programe de dezvoltare pentru tinerii și adulții care își doresc bună(-)stare prin a trăi autonom, conștient, sănătos, contribuind activ la bunăstarea lor și a celor din jur.

Își dorește să schimbe percepția despre transformare/ schimbare, deoarece nu toate procesele interne care conduc spre bună(-)stare necesită ani de zile și descoperiri dureroase. Atitudinea de lider al propriei vieți este fundamentul schimbării; iar atenția îndreptată spre scopul, intenția și motivația proprie sunt esențiale în orice meta(-)morfoză.

Formare ce include tehnici aplicate pentru sănătate și starea de bine: gestionarea convingerilor limitative, a blocajelor, iertarea de sine/ a celorlalți, starea de prezență/ mindfulness, gestionarea stresului, anxietății, integrarea unei pierderi, alegerea atitudinii benefice față de propria persoană și cei din jur din momentul primirii unui diagnostic care pune în pericol viața etc.
Mind Master și NLPt Austrian Training Center
Creative Mind (cu Stephen Gilligan), EMDR (pentru traume, anxietăți etc.) și Dynamic Spin Release (pentru transformarea pattern-urilor negative de gândire)