Mihaela Ghercă

Sunt Mihaela Ghercă, psiholog clinician al cărui interes primar a devenit, de mulți ani, psihoterapia. Am competențe în psihoterapie integrativă și psihologie clinică. Din 2014, am ghidat și încă fac acest lucru, un bogat eșantion din populația noastră, prin psihoterapie online sau în cabinet, oameni din multiple categorii: copii, adolescenți, adulți, cupluri, în diverse provocări ale lumii interioare, având numeroase intervenții psihologice, individuale sau de grup.

Cred cu tărie că practica mea profesională este valoroasă datorită interesului pentru dezvoltarea mea personală și profesională, aspecte la fel de importante ca pregătirea academică. Sunt aici să te oglindesc cu empatie, să te cunoști, să te înțelegi, să te asculți pe tine, să stau cu tine în suferința ta emoțională, să te ghidez cu blândețe și compasiune, fie că e vorba de un demers de autocunoaștere, dezvoltare personală, psihoterapie individuală sau de cuplu, de autocunoaștere, training sau de vindecare.

Ulilizez tehnici și metode validate științific, adaptate la personalitatea ta, care au la bază abordările psihanalitice, umaniste și cognitiv-comportamentale. Accesarea serviciilor online este cea mai bună și eficientă metodă atunci când specialistul cu care dorești să colaborezi este la o distanță considerabilă sau atunci când dorești să economisești timp.

Terapia online este cea mai bună soluție pentru nevoile tale! Este un privilegiu și un beneficiu extraordinar de a avea acces online la serviciile psihologice, oricând, de oriunde, cu specialistul pe care ți-l dorești!

Ești în locul ideal pentru identificarea serviciilor psihologice online adecvate nevoilor tale. Alege chiar acum serviciile psihologice online potrivite pentru tine:

  • Autocunoaștere și dezvoltare personală online
  • Psihoterapie integrativă individuală (terapie) – copii & adulți online
  • Psihoterapie integrativă de cuplu (terapie) online
  • Evaluare psihologică și psihodiagnostic (testare psihologică, consiliere psihologică) – copii & adulți online
  • Psihoterapie multiple dependențe (terapie adicții) online
  • Corporate training la sediul companiei/ instituției sau online
  • Consultanță individuală sau de cuplu