Paula Petric

Cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul resurselor umane în companii multinaționale, Paula și-a dedicat ultimii 8 ani dezvoltării de personal, consilierii în carieră și coaching-ului. În 2013, Paula a obținut certificarea internațională GCDF în Consiliere în carieră și în 2020 a atins o altă etapă și a devenit coach ACC, acreditat ICF.

De-a lungul acestor ani a lucrat cu sute de clienți diferiți în sesiuni individuale sau de grup, ajutându-i să-și atingă obiectivele stabilite. Proiectul ei de suflet rămâne „Start în carieră” din 2015 când, în colaborare cu Universitatea Titu Maiorescu, a lucrat cu peste 200 de studenți și i-a ajutat să își găsească drumul profesional, în acord cu interesele și abilităților lor specifice. Paula practică un coaching transformațional, care integrează tehnici din diferite școli de coaching/ terapie precum Cognitiv-comportamentală, Gestalt, Solution Focused sau Sistemic, rămânând ancorată în prezent, cu orientare mereu spre viitor.

Viața pe repede înainte, stresul cotidian, presiunea performanței la locul de muncă, găsirea echilibrului între viață personală și cea profesională sunt probleme cu care orice angajat, antreprenor, freelancer se confruntă. Consilierea în carieră și coaching-ul au o abordare centrată pe persoană, în care clientul deține toate resursele interioare și exterioare pentru a-și atinge potențialul. Coach-ul/ consilierul este alături de el/ ea pentru a-l susține în această descoperire și pentru a-l încuraja pe parcursul schimbărilor prin care își propune să treacă. Atunci când poartă pălăria de consilier în carieră lucrează cu elevi, studenți sau adulți în (re)găsirea parcursului profesional, alegerea studiilor superioare, realizarea unui CV adecvat și atrăgător pentru angajare sau pregătirea pentru un interviu de angajare.