Veronica Costache

Veronica I. Costache este Life & Business Reset Expert, Consilier Dezvoltare Personală, Specialist în Comunicare, autor, speaker moțivational, antreprenor. Este fondatoare și conduce în Londra o academie de training-uri în educația non-formală, fiind Essential Life Skills Trainer acreditat. Este trainer experimentat, fiind mentor Life and Business Skills în programul guvernamental de business Help to Grow UK, Meditation & Mindset Trainer.

Expertiza ei este în dezvoltarea personală prin dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru viață – Essential Life Skills- în acțiunile personale și de business, în special, ale tinerilor la început de drum. Programele și cursurile ei se bazează pe introducerea în viața de zi cu zi ai celor 5R – Reflection, Redescoperire, Redresare, Renaștere, Recunoștință. Cu ajutorul celor 5R își ghidează clienții să aducă claritate în descoperirea de sine, a pasiunilor, a obiectivelor și a misiunii proprii.

Veronica este, de asemenea, autoarea cărții Renașterea care abordează provocarea pe care cancerul (în cazul ei) sau oricare altă situație critică o aduce în viața unei persoane, într-un mod plin de creativitate și optimism. Marea majoritate a programelor ei sunt structurate în jurul premizei că totul are o rezolvare și că, schimbând perpectiva, modul de a vedea lucrurile și de a acționa, vedem și ne trăim viața în mod conștient, cu demnitate și bucurie.