Now Reading
Raci la cuptor

Raci la cuptor

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 400 g raci proaspeti;
  • 100 ml ulei de masline;
  • 2 cepe;
  • 4 rosii;
  • 150 g branza de oaie;
  • patrunjel verde;
  • oregano uscat;
  • sare, piper.

Preparare:

Ceapa se curata, se spala, se toca marunt si se prajeste in ulei de masline pana devine sticloasa.

Rosiile se cresteaza, se oparesc, apoi li se indeparteaza coaja si semintele. Se taie marunt, se amesteca cu ceapa, se adauga sare si piper si se fierb la foc mic timp de 5 minute.

Racii se spala bine, se lasa sa se scurga, apoi se impart in 4 castronase termorezistente. Deasupra se toarna sosul de rosii si se presara patrunjel tocat si putin oregano.

Branza de oaie, taiata cubulete, se imparte egal in castronase.

Se coc in cuptor timp de 30 de minute.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top