CItesti acum
Raci la cuptor

Raci la cuptor

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 400 g raci proaspeti;
  • 100 ml ulei de masline;
  • 2 cepe;
  • 4 rosii;
  • 150 g branza de oaie;
  • patrunjel verde;
  • oregano uscat;
  • sare, piper.

Preparare:

Ceapa se curata, se spala, se toca marunt si se prajeste in ulei de masline pana devine sticloasa.

Rosiile se cresteaza, se oparesc, apoi li se indeparteaza coaja si semintele. Se taie marunt, se amesteca cu ceapa, se adauga sare si piper si se fierb la foc mic timp de 5 minute.

Racii se spala bine, se lasa sa se scurga, apoi se impart in 4 castronase termorezistente. Deasupra se toarna sosul de rosii si se presara patrunjel tocat si putin oregano.

Branza de oaie, taiata cubulete, se imparte egal in castronase.

Se coc in cuptor timp de 30 de minute.

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii